Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ЗНОВУ ВАЖКА ВТРАТА У РЖИЩВСЬКІЙ ГРОМАДІ…

Дата: 17.09.2023 12:24
Кількість переглядів: 104

Фото без описуКлята війна забрала життя ще одного нашого земляка – ржищівчанина Віталія КЛОЧАНА.

КЛОЧАН Віталій Борисович народився 25 липня 1991 року. Навчався у Ржищівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів, далі - ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей», який закінчив у 2009 році. У лютому 2023 року був мобілізований до лав Збройних сил України. З березня по квітень проходив військову підготовку у Великій Британії. Боронив країну в складі номера обслуги групи снайперів І загону СП в/ч А4030. Ніколи не скаржився на важкі умови воєнного побуту, на нелегкі будні та надлюдські фізичні навантаження.

12 вересня 2023 року, виконуючи бойове завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, Віталій Клочан загинув в результаті мінометного обстрілу біля населеного пункту Вербове Запорізької області.

Безжалісна війна забрала не тільки життя нашого Героя, а й мрії, і майбутнє… Без батька зростатиме син, залишились згорьовані дружина, мати та сестра.

Ржищівська громада висловлює щирі співчуття родині, друзям, бойовим побратимам Віталія. Він був мужнім, цілеспрямованим, добрим, завжди готовим прийти на допомогу. Схиляємо голови в пошані перед пам’яттю бійця!

Нехай добра та світла пам’ять про нашого Героя назавжди залишиться у наших серцях!

Про дату та час поховання буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора