Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 18.09.2023

Дата: 19.09.2023 14:40
Кількість переглядів: 86

Фото без опису18 вересня апаратну нараду зі старостами, керівниками структурних підрозділів та комунальних закладів провів перший заступник міського голови Юрій Терещенко. Розпочалася вона Хвилиною мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

Під час наради обговорили важливі питання життєдіяльності громади. З головного:

ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ: Відбулася зустріч керівництва з представником поліції, який успішно пройшов конкурс на посаду поліцейського офіцера Ржищівської громади Максимом Горватом, на якій говорили про проблемні питання та шляхи їх подолання, планування роботи та співпрацю. Після завершення навчання він приступить до виконання своїх обов’язків. Наразі тривають роботи по облаштуванню робочого місця, яке буде знаходитися в адмінприміщенні виконавчого комітету. Попередньо рішенням сесії для роботи поліцейського громади було виділено кошти на придбання автомобіля.

ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ: У Ржищеві з настанням холодів мають знову запрацювати Пункт Незламності та пункти обігріву, у зв’язку з чим головуючий дав доручення відповідальним забезпечити готовність визначених приміщень до роботи.

КАРАНТИН: В Обухівському районі, окрім с.Стайок, спалах Африканської чуми свиней було виявлено і в с.Трипілля Української МТГ, у зв’язку з чим сьогодні було скликано невідкладне засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Обухівській районній державній адміністрації та позачергове засідання Обухівської районної комісії з питань техногенноекологічної безпеки.

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН: Останнім часом у Києві та області почастішали повідомлення про замінування приміщень, і хоча інформація здебільшого не підтверджується, ігнорувати її ні в якому разі не можна - про це під час наради говорив перший заступник міського голови Ю.Терещенко. Він звернув увагу на те, що у разі виникнення будь-якої надзвичайної ситуації дії працівників закладу чи установи, до якого надійшло повідомлення про мінування приміщення, мають бути спрямовані на створення безпеки людей, в першу чергу дітей, їх евакуацію та рятування, тому є потреба розробити відповідні Інструкції та плани евакуації. Це мають зробити, у першу чергу, в освітніх закладах.

Також під час наради говорили про підготовку до зими, внесення змін до програми «Турбота» з метою можливості перевезення гуманітарних вантажів, обмеження анононсів спортивних, культурно-мистецьких та ін заходів у соцмережах тощо. Керівники структурних підрозділів міськвиконкому та старости поінформували про поточний стан справ у відповідних галузях та окреслили головні напрямки роботи на найближчий період.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора