Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 25.09.2023

Дата: 26.09.2023 08:00
Кількість переглядів: 141

Фото без опису25 вересня апаратну нараду зі старостами, керівниками структурних підрозділів та комунальних закладів провела міський голова Крістіна Чорненька.

Насамперед, міський голова привітала старосту Гребенівського старостинського округу Олену Полковніченко, яка відсвяткувала у неділю свій День народження. Також 23 вересня свій 70-літній Ювілей відзначив Володимир Іванович Пасека, людина, яка зробила вагомий внесок у розвиток культури та аматорського мистецтва у Ржищівській громаді, багато років очолював відділ культури виконавчого комітету Ржищівської міської ради, згодом – міський будинок культури, є автором музики офіційного гімну міста Ржищева. Міський голова вручила Володимиру Івановичу Подяку від виконавчого комітету і Департаменту культури і туризму Київської обласної державної адміністрації та висловила слова вдячності за багаторічну сумлінну творчу працю. До вітань також долучилися колишні колеги по роботі, засвідчивши ювіляру свою шану та повагу.

Далі під час наради обговорили важливі питання життєдіяльності громади. Зокрема, підготовку до зими (стан готовності закладів, наявність генераторів, запас пального та призначення відповідальних осіб), про графік роботи поліцейського офіцера громади, облаштування його робочого місця, підготовку до чергової сесії (звіт виконавчого комітету, формування потреб та ін.), про посилення роботи з благоустрою (обрізка дерев тощо), забезпечення сталої роботи Пункту незламності та пунктів обігріву, зокрема у частині функціонування інтернент-зв’язку.

Керівники структурних підрозділів міськвиконкому та старости поінформували про поточний стан справ у відповідних галузях та окреслили головні напрямки роботи на найближчий період.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора