Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

РЖИЩІВЧАНИ МОЖУТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В АКЦІЇ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Дата: 27.09.2023 08:03
Кількість переглядів: 99

У Ржищеві розпочинається акція "РЖИЩІВ ВДЯЧНИЙ" до святкування Дня захисників та захисниць України. Цього року День захисників та захисниць в Україні буде відзначатися 1 жовтня.

Війна за свободу та незалежність триває. Тому, як ніколи, потрібні слова щирої подяки та підтримки воїнам, які боронять наше життя. Ця акція – символ нашої вдячності всім героям сьогодення.

Ми закликаємо ржищівчан висловити подяку нашим військовим, показати важливість їхньої місії для нашої держави і подякувати в зручний спосіб:

  • У соцмережах написати пост вдячності або записати відео з хештегом #ДякуюЗахисникамУкраїни. Також можна прикрасити свою аватарку у Facebook спеціальною символікою "Дякую Захисникам України". Нехай всі Захисники України відчують вдячність та повагу тих, кого вони захищають!
  • Якщо у вас є діти – ви разом з ними можете намалювати малюнок чи зробити колаж військовим. Така підтримка дуже підіймає бойовий дух нашим воїнам!
  • Також запрошуємо вас долучитися до роботи волонтерського цеху Ржищівського гуманітарного штабу «Маскувальна сітка для воїнів», яка постійно ведеться у приміщенні міського будинку культури.
  • Пропонуємо зробити коробку підтримки і вітань від вашої родини для захисників та захисниць до 1 жовтня, а саме: придбати в магазині щось з необхідних речей (футболку, шкарпетки, сухий душ, гігієну, солодощі, цигарки, енергетики, каву, чай та все, що може бути в пригоді і потішити людину. Навіть й турнікет (тільки хороший), балаклаву, мультітул тощо), написати листа чи зробити малюнок з малечею та передати у частину, де служать ваші знайомі через «Нову пошту» чи через волонтерів, яким ви довіряєте, або передати до нашого гуманітарного штабу, звідки Вашу посилку обов’язково передадуть нашим землякам, які перебувають у зоні бойових дій.
  • Свою вдячність можна виразити, збираючи необхідні складові для потреб наших захисників (пластикові кришечки з пляшок для протезування, жестяні консервні банки та віск чи парафін для окопних свічок), консервуючи овочі та роблячи заготовки для сухих обідів, страв швидкого приготування (борщів, супів і таке ін.)

Долучитися до акції також можуть всі жителі нашої громади, організувавши таку роботу на місцях.

Давайте разом подякуємо нашим захисникам та захисницям за подвиг, мужність та героїзм!

Поширюйте та долучайтеся!!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора