Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ КРІСТІНИ ЧОРНЕНЬКОЇ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Дата: 01.10.2023 07:10
Кількість переглядів: 107

У першу неділю жовтня ми шлемо свої сердечні вітання нашим вірним наставникам, сіячам доброго і вічного, порадникам і друзям з професійним святом – Днем працівників освіти!

Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви!

Саме на ваші плечі лягає особливо відповідальна місія: бути для молодшого покоління джерелом мудрості і знань. Використовуючи свій досвід, знання, любов до дітей та юнацтва, пристосовуючись до нових вимог і форм навчання, ви закладаєте в них головне – людяність і патріотизм. Ви вчите їх цілеспрямованості, наполегливості, працелюбності, долучаєте до активного громадського життя.

Напередодні свята висловлюю щиру вдячність за багаторічну професійну діяльність нашим педагогам - ветеранам праці. Визнання і шана освітянам, які працюють зараз, у надважкий для країни час - ви достойно тримаєте свій освітній фронт!

Тож нехай ваша нелегка, але така важлива справа цінується, шанується і щедро винагороджується, а учительські будні приносять лише радість і будуть плідними.

Бажаю всім вам вистояти морально, духовно, фізично, продовжувати успішно працювати за покликанням і дарувати свій педагогічний талант людям! Здоров’я, любові, достатку і всіх вам благ!

Мирного неба та ПЕРЕМОГИ!

З глибокою повагою -

Крістіна ЧОРНЕНЬКА, Ржищівський міський голова

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора