Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ КРІСТІНИ ЧОРНЕНЬКОЇ ЗІ СВЯТАМИ

Дата: 01.10.2023 08:18
Кількість переглядів: 122

Шановні жителі громади!

Традиційно в світлий день Покрови Пресвятої Богородиці, берегині українського козацтва, ми відзначаємо День захисників і захисниць України та День Українського козацтва – знакові для кожного українця свята, що поєднали традиції минулого і сучасності, давні історичні подвиги та звитягу воїнів сьогодення.

Широкомасштабне вторгнення російських окупантів назавжди змінило нашу свідомість. Ми почали краще розуміти наших героїчних предків, які віддали своє життя за Україну, та ще більше шанувати теперішніх захисників, які зі зброєю в руках боронять нашу країну від ворога. Своїм героїзмом ми викликаємо повагу і змінюємо світ. Боремося за свободу та незалежність, національну гідність.

Це свято – ще одна можливість подякувати за захист Силам оборони України. Наша подяка – не щось абстрактне і безособове, адже в кожного з нас там є рідні, друзі, колеги. І ми повинні забезпечувати нашій армії міцний тил – кожен у свій спосіб, але з максимальною самовіддачею, так, щоб це посилювало наших оборонців і наближало перемогу.

Висловлюю щиру вдячність всім землякам, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої Держави від російського агресора, волонтерам, які стали своєрідними «мирними воїнами» і надійними захисниками в тилу, та схиляю голову у жалобі за тими, хто віддав своє життя за Україну.

Дякую вам за відвагу та героїзм!

Дякую за кожен новий ранок!

У цей день всі ми підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під своє покровительство наших захисників і захисниць, аби всі повернулися живими до своїх родин.

Бажаю нашим воїнам доброго здоров’я та бадьорості духу, незламної волі, надійного родинного тилу й тепла рідної домівки. І щоб у нашій Україні запанував довгоочікуваний мир!

Слава Героям! Слава Україні!

З повагою – міський голова Крістіна ЧОРНЕНЬКА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора