Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 03.10.2023

Дата: 04.10.2023 10:46
Кількість переглядів: 172

Фото без опису03 жовтня міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну нараду зі старостами, а також із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів. Насамперед, міський голова представила колегам нового начальника служби у справах дітей та сім’ї - Марію Мушенок, яка до цього працювала головним спеціалістом служби та певний час виконувала обов’язки керівника.

Під час наради керівники прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні, озвучили проблемні питання та визначили пріоритети на поточний тиждень. З головного:

ЦНАП: відсьогодні у Ржищівському ЦНАП розпочинається надання послуг з проведення первинної державної реєстрації народження, смерті та шлюбу.

ОСВІТА: КЗ КОР «Стрітівський педагогічний коледж кобзарського мистецтва», Київська обласна рада, засновник закладу, повідомила про його реорганізацію у зв’язку з малою кількістю студентів. Вирішується питання про приєднання його до Академії мистецтв імені Павла Чубинського. У подальшому приміщення закладу планують передати у користування ЦСПРД «Отчий дім», що працює з дітьми-сиротами, безпритульними дітьми, дітьми, позбавленими батьківської опіки, та дітьми, що постраждали внаслідок військових дій.

КАРАНТИН: У Ржищівській громаді ще триває карантин у зв’язку з випадком захворювання на Африканську чуму свиней (АЧС) у с.Стайки. Ситуація постійно контролюється. Нових фактів захворювання не виявлено.

ПРОГРАМА МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВ’Я: Триває підготовка фахівців у рамках впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я "Ти як?", яку вже пройшли представники медичної та освітньої галузей Ржищівської громади. Спеціальне навчання є частиною даної програми, адже послуги у сфері психічного здоров’я мають бути там, де людина проживає, у зоні її доступу.

ПІДГОТОВКА ДО ЗИМИ: Пункт незламності у Ржищівській громаді розпочав свою роботу з 1 жовтня; придбано три котли, які будуть встановлені у селах Балико-Щучинка, Грушів та Півці.

По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора