Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 06.11.2023

Дата: 07.11.2023 11:56
Кількість переглядів: 135

Фото без опису06 листопада міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну нараду із старостами, а також із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів. Апаратну нараду розпочали традиційно з хвилини мовчання для вшанування пам'яті всіх загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації, зокрема, бійців 128 ОГШ Закарпатської бригади та наших земляків.

Під час наради керівники прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні, озвучили проблемні питання та визначили пріоритети на поточний тиждень. З головного:

ТЕНДЕРИ: Відбулися тендери на придбання генераторів у кількості 12 шт для старостинських округів, поставка очікується протягом двох тижнів; також оголошено тендер на придбання пального.

ЖКГ: опалювальний сезон розпочато у всіх установах та закладах соціальної сфери Ржищівської МТГ.

ОСВІТА: Наразі триває робота щодо підвищення ефективності закупівель, що стосуються питань організації харчування в закладах освіти.

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ: На минулому тижні працівники соціальної сфери нашої громади відзначили своє професійне свято. Обговорили особливості роботи Програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» у старостатах та проблеми, які виникають під час роботи з нею.

МЕДИЦИНА: На базі Ржищівської дитячої амбулаторії відбувся черговий виїзний консультативний прийом вузькопрофільних дитячих лікарів з Інституту педіатрії, акушерства і гінекології імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України, під час якого лікарі провели безплатні консультації та призначили лікування 94 дітям з нашої громади (від 0 до 18 років).

По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора