A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення про конкурсний відбір виконавця робіт з виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки

Дата: 09.11.2023 22:14
Кількість переглядів: 175

Фото без описуВиконавчий комітет Ржищівської міської ради Київської області відповідно до статей 122, 128 Земельного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Ржищівської міської ради Київської області «Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з кадастровим номером 3211300000:69:017:0148, що підлягає продажу»  від 13 жовтня 2023 року № 2400-41-08  проводить відбір виконавця робіт з виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки:

- кадастровий номер 3211300000:69:017:0148, що розташована по вулиці Київсьий Шлях, 3 в м. Ржищів Обухівського району Київської області.

 

  1. Умови відбору виконавців

– виконавець забезпечує виготовлення експертної грошової оцінки земельних ділянок відповідно до ст. 128 Земельного кодексу України, Закону України «Про оцінку земель», Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2002р. № 1531 «Про експертну грошову оцінку земельних ділянок»;

– витрати (видатки), здійснені виконавцем на виготовлення експертної грошової оцінки, відшкодовуються відповідно до ст. 128 Земельного кодексу України;

– під час відбору виконавця враховуються пропозиції кожного з претендентів за критеріями: вартість виготовлення експертної грошової оцінки, досвід з виготовлення експертної грошової оцінки, а також термін виконання робіт;

  1. Вимоги до документації, що подається на відбір виконавця з виготовлення експертної грошової оцінки земельних ділянок:

Документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На відбір виконавця робіт з виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки».

Усі сторінки документів, що надаються претендентом у складі його пропозиції  повинні бути засвідчені посадовими особами претендента відповідно до компетенції та з дотриманням норм чинного законодавства України в сфері оформлення документів. Документи мають бути без поправок, дописок тощо. Також до документів долучається їх реєстр.

  1. Перелік підтверджуючих документів, які подаються на відбір виконавців:

На конкурс подаються:

  • заява про участь у конкурсі з відбору виконавців робіт з виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки;
  •  копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, або копія сторінок паспорта для осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті (для претендента - фізичної особи - підприємця);
  • згода на обробку персональних даних  (для претендента - фізичної особи - підприємця);
  • копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду згідно з ЄДРПОУ (для претендента - юридичної особи);
  • копія(ї) дозвільного(их) документа(ів);
  • інформація про кількість виготовлених експертних грошових оцінок за попередні 12 місяців;
  • Сертифікат суб'єкта оціночної діяльності, кваліфікаційне свідоцтво оцінювача, та посвідчення про підвищення кваліфікації оцінювача. 

В запечатаному конверті подається пропозиція про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строку виконання робіт (у календарних днях).

Пропозиції на відбір виконавців подаються до 12:00  год. 17 листопада2023 року.

Поштова адреса, за якою подаються документи: 09230, Київська область, місто Ржищів, вул. Соборна, 22.

Дата проведення конкурсу 20 листопада 2023 року, адреса: 09230, Київська область, місто Ржищів, вул. Соборна, 22, сесійна зала, 2-й поверх.

Контактні телефони: 045 73 211 77 (Михайловська Ірина Георгіївна, головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та земельних відносин).

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора