Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 13.11.2023

Дата: 13.11.2023 15:17
Кількість переглядів: 106

Фото без опису13 листопада міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну нараду із старостами, а також із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів. Міський голова, насамперед, привітала начальника міського фінансового управління Євгенію Іванівну Сухомлин з днем народження, а також вручила Подяку консультанту роботодавця Кагарлицького управління Обухівської філії КОЦЗ Лесі Войтенко з нагоди професійного свята.

Під час наради керівники прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні, озвучили проблемні питання та визначили пріоритети на поточний тиждень.

З головного:

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ, СЕСІЯ: Триває підготовка до проведення чергового засідання виконавчого комітету (16.11.) та сесії Ржищівської міської ради (17.11.), оголошено графік проведення засідань постійно діючих депутатських комісій.

ПРО СПІВПРАЦЮ З ДОБРОВОЛЬЧИМИ ФОРМУВАННЯМИ: На минулому тижні міський голова взяла участь у робочій нараді, що відбулася в Обухівській РВА за участі очільників територіальних громад, командирів добровольчих формувань, командування військових частин району та керівника сектору оборони № 11, під час якої обговорили безпекову ситуацію в районі та посилення захисту критичних обʼєктів, розглянули питання співпраці добровольчих формувань з територіальними громадами і правоохоронними органами.

БЕЗПЕКОВА СИТУАЦІЯ: Тривалість оголошених повітряних тривог в Україні тепер суттєво збільшилась. Це вносить певні корективи і у роботу закладів освіти та медицини: у разі увімкнення сигналу «Повітряна тривога» вчителі мають зупиняти проведення уроків незалежно від форми проведення занять, а лікарі припинити прийом пацієнтів, звернувши увагу на необхідність піти в укриття і залишатись там до завершення повітряної тривоги. Звичайно, це вимагає певного розуміння від усіх користувачів даних послуг, так як безпека громадян є беззаперечним пріоритетом. Про це говорили керівники даних галузей Надія Горбенко та Яна Тихомирова.

КУЛЬТУРА: На минулому тижні працівники сфери культури та майстри народного мистецтва відзначили своє професійне свято. Начальник відділу культури і туризму Олена Пасека висловила подяку від великої когорти культпрацівників нашої громади колегам за щирі привітання та участь в організації свята. Також анонсовано план заходів на поточний тиждень.

СПОРТ: Відділом молоді та спорту спільно з громадськими організаціями фізкультурно-спортивного спрямування та закладами освіти на території Ржищівської громади досить часто проводяться заходи спортивно-масового та оздоровчого характеру, участь у яких беруть не лише наші спортсмени, а й представники з інших районів та громад. Так, 11 листопада, у спортивному залі ДЮСШ відбувся традиційний Відкритий турнір міста з жіночого волейболу пам’яті В.Лебідя.

По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора