A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Усуваємо наслідки циклону на Київщині: енергетики ДТЕК ліквідовують аварійні відключення світла в регіоні

Дата: 27.11.2023 10:57
Кількість переглядів: 103

Фото без описуФахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі усувають аварійні відключення світла, що сталися внаслідок негоди на Київщині. Через сильний снігопад в ніч з 26 на 27 листопада та посилення вітру до 25 м/с станом на 9.00 знеструмлені 44 повітряних ліній та 1033 трансформаторних підстанцій, без світла 40 тисяч осель. Мобілізовані всі сили та спецтехніка, щоб у максимально стислі терміни відновлювати електропостачання.

Негода може призвести до нових аварійних відключень світла в регіоні. Синоптики прогнозують ускладнення погодних умов протягом дня 27 листопада: приріст снігового покриву до 30 см, у південних та східних районах області до 50 см, вітер до 25 м/с, хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця. В таких умовах на відновлення електропостачання може знадобитись трохи більше часу.

ДТЕК Київські регіональні електромережі нагадує правила безпеки:

  • під час сильного вітру потрібно уникати знаходження біля ліній електропередачі;
  • при виявленні обірваних ліній не підходити ближче ніж 8-12 метрів, ні в якому разі не торкатися оголених проводів та одразу повідомити про це компанію;
  • якщо пропало світло, не намагайтеся здійснити ремонт самостійно. У випадку, коли світло зникло у квартирі або будинку, — зверніться до електрика, що обслуговує ваш будинок. Якщо немає світла на всій вулиці — зверніться до фахівців ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Дізнатися про причини відключення світла і терміни його відновлення можна через чат-бот у Viber та Telegram.

Повідомити нам про відсутність світла можна через зручні дистанційні сервіси:

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалось надійним.

 

ДОВІДКА

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

Група ДТЕК (DTEK Group) – лідер і найбільший приватний інвестор в енергетичний сектор України.

Компанії Групи ДТЕК займаються видобутком вугілля та природного газу, виробництвом електроенергії на вітрових, сонячних та теплових електростанціях, здійснюють трейдинг енергоресурсами на місцевому та міжнародному ринках, розподіляють та постачають електричну енергію споживачам, надають енергоефективні послуги клієнтам, розвивають мережі високошвидкісних зарядних станцій.

Відповідно до Нової Стратегії 2030, Група ДТЕК прагне трансформуватися в більш ефективний, екологічно чистий і технологічний бізнес, керуючись принципами ESG.

Мета ДТЕК – досягти вуглецевої нейтральності до 2040 року.

У компанії працює майже 60 тис. співробітників.

З початку повномасштабного російського вторгнення Група ДТЕК виділила близько 800 млн гривень на підтримку Збройних Сил України та гуманітарну допомогу. Компанія безкоштовно забезпечила електроенергією військових, лікарні та об’єкти критичної інфраструктури в Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях на майже 350 млн гривень.

Група ДТЕК відновила електропостачання для майже 7 мільйонів споживачів у регіонах, постраждалих від бойових дій росії.

 

100% Групи ДТЕК належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора