A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Кожна сімʼя, у якої народилася дитина, може отримати допомогу від держави у вигляді «пакунка малюка» (бебі-бокс)

Дата: 28.11.2023 10:39
Кількість переглядів: 116

Фото без описуУ ньому міститься комплект із понад 90 предметів і виробів, які знадобляться для догляду за немовлям у перші місяці його життя (підгузки, пеленки, ковдри, засоби гігієни, іграшки та інше). Усі речі обов’язково перевірені та сертифіковані. Загальна вартість такого пакунка – 6 778 грн.

Хто може отримати послугу

Громадяни України, а також іноземці та особи без громадянства, які постійно або тимчасово проживають на її території; особи, яких визнано в Україні біженцями або особи, які народили дитину та потребують додаткового захисту.

Це можуть бути як біологічні батьки новонародженої дитини, так і її усиновлювачі, родичі, опікуни, прийомні батьки, батьки-вихователі, патронатні вихователі.

Як отримати

«Пакунок малюка» можна отримати просто в пологовому будинку, перинатальному центрі, неонатальному центрі тощо незалежно від форми власності. Якщо там відсутній цей пакунок, протягом 30 календарних днів із дня народження дитини слід подати заяву через електронний кабінет Мінсоцполітики (https://e-services.msp.gov.ua/) або до органів соціального захисту населення чи Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) за місцем проживання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора