A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Як економити на електроенергії з Лічильником «День/Ніч», – розповідає ДТЕК Київські регіональні електромережі

Дата: 29.11.2023 14:46
Кількість переглядів: 101

Фото без описуДТЕК Київські регіональні електромережі рекомендує придбати Лічильник «День/Ніч»* для економії на електроенергії. Клієнту лише потрібно замовити новий прилад обліку, а все інше наш фахівець виконає сам за один візит. Ми постійно працюємо над тим, щоб сервіси та послуги були якомога зручнішими й максимально корисними.

Із настанням холодів родини користуються все більшою кількістю електроприладів: обігрівачі, електрочайники, бойлери тощо. Встановлення Лічильника «День/Ніч» допоможе заощадити на спожитій електроенергії за рахунок більш вигідного нічного тарифу: з 23:00 до 7:00 кіловат-години на 50% дешевше. Тоді економія на рахунку за електроенергію становитиме 79 грн при загальному місячному споживанні 200 кВт-год, 198 грн при 500 кВт-год, 317 грн при 800 кВт-год. Якщо запрограмувати всю можливу техніку на роботу вночі, економія буде ще більшою.

Щоб почати економити на електриці, достатньо встановити Лічильник «День/Ніч». Жителям Київської області найшвидше й найпростіше це зробити через свого оператора системи розподілу — ДТЕК Київські регіональні електромережі. Всі необхідні роботи фахівець виконає за один візит.

«Для зручності клієнтів ми пропонуємо комплексну послугу. Ви купуєте у нас лічильник – і ми все робимо «під ключ»: програмування приладу на тариф день/ніч, демонтаж старого лічильника, встановлення нового та його опломбування. Клієнту не треба вдаватися в деталі й витрачати особистий час, щоб організувати підключення лічильника», – зазначили в компанії.

Замовити встановлення Лічильника «День/Ніч» можна через сторінку на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі у розділі «Клієнтам» — «Комплексна послуга», виконавши три кроки:

  • обрати послугу та заповнити заявку;
  • отримати на електронну пошту рахунок та дату виконання замовлення;
  • сплатити рахунок.

Вартість комплексної послуги, яка включає безпосередньо сам лічильник, послуги з демонтажу старого приладу, встановлення нового, опломбування та програмування для роботи в режимі день/ніч становить:

  • для 1-фазного лічильника (220 В) — від 3499 грн;
  • для 3-фазного лічильника (380 В) — від 6199 грн.

*Лічильник «День/Ніч» – це двозонний лічильник, який фіксує обсяг енергоспоживання окремо вдень та вночі. З 23:00 до 7:00 для власників лічильника вартість спожитої електроенергії на 50% нижча порівняно з іншим періодом доби.

 

ДОВІДКА

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

Група ДТЕК (DTEK Group) – лідер і найбільший приватний інвестор в енергетичний сектор України.

Компанії Групи ДТЕК займаються видобутком вугілля та природного газу, виробництвом електроенергії на вітрових, сонячних та теплових електростанціях, здійснюють трейдинг енергоресурсами на місцевому та міжнародному ринках, розподіляють та постачають електричну енергію споживачам, надають енергоефективні послуги клієнтам, розвивають мережі високошвидкісних зарядних станцій.

Відповідно до Нової Стратегії 2030, Група ДТЕК прагне трансформуватися в більш ефективний, екологічно чистий і технологічний бізнес, керуючись принципами ESG.

Мета ДТЕК – досягти вуглецевої нейтральності до 2040 року.

У компанії працює майже 60 тис. співробітників.

З початку повномасштабного російського вторгнення Група ДТЕК виділила близько 800 млн гривень на підтримку Збройних Сил України та гуманітарну допомогу. Компанія безкоштовно забезпечила електроенергією військових, лікарні та об’єкти критичної інфраструктури в Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях на майже 350 млн гривень.

Група ДТЕК відновила електропостачання для майже 7 мільйонів споживачів у регіонах, постраждалих від бойових дій росії.

 

100% Групи ДТЕК належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора