A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ КРІСТІНИ ЧОРНЕНЬКОЇ З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 06.12.2023 09:21
Кількість переглядів: 106

Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України та ветерани війн!

Щиро вітаю вас із Днем Збройних Сил України!

Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців, патріотів, які вже котрий рік в умовах війни демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога. Сьогодні у їхніх лавах не лише професійні військовослужбовці, а й вчителі, будівельники, лікарі, водії, енергетики, які з початку повномасштабного вторгнення, не вагаючись ні на хвилину, взяли до рук зброю і стали на захист нашої країни. Пишаємося кожним із вас!

Нині кожен день - це День Збройних Сил України!

Від усієї Ржищівської громади прийміть слова вдячності за сумлінне виконання військового обов'язку, відвагу, самопожертву та за те, що тримаєте фронт, звільняєте наші міста і села від агресора!

У цей день також згадаймо військовослужбовців, які віддали життя заради світлого майбутнього нашої держави! Це кращі сини й доньки України, і пам’ять про них назавжди залишиться у серцях жителів нашої громади, нашого народу. Вічна їм слава!

А ще сьогодні українці вперше відзначають день святого Миколая за новим церковним календарем. Тож нехай Чудотворець почує наші молитви і принесе добро, світло та довгоочікувану Перемогу.

Бажаю нашим захисникам і захисницям міцного здоров’я та незламної волі, сили духу та незгасимої енергії, благополуччя та добробуту!

Слава Україні! Слава її Збройним Силам!

З повагою і найкращими побажаннями –

Ржищівський міський голова Крістіна ЧОРНЕНЬКА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора