Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ПРО УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ

Дата: 14.12.2023 10:05
Кількість переглядів: 96

Ржищівська громада є учасником проєкту «Громада для людини: покращення системи соціального захисту та соціальних послуг», що впроваджується Міжнародною благодійною організацією «Партнерство «Кожній дитині» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

11-12 грудня 2023 року на території Ржищівської міської територіальної громади відбувся четвертий дводенний тренінг за підтримки Міжнародної благодійної організації «Партнерство «Кожній дитині» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» на тему: «Консультація як форма соціальної роботи з різними категоріями мешканців громади в тому числі ВПО». Участь у заході взяли старости громади, представники освіти, інклюзивно - ресурсного центру, служби у справах дітей та сім’ї, управління соціального захисту населення, діловоди старостинських округів, фахівець із соціальної роботи.

На тренінгу тренери Жанна Савич та Дмитро Дерев'янка ознайомили учасників з основними методами та прийомами, які використовуються в процесі соціальної консультації, окреслили роль та завдання спеціаліста при проведенні соціальної консультації, розглянули алгоритм проведення консультації та відпрацювали навички проведення його основних етапів, розглянули причини опору та опрацювали прийоми роботи з опором під час консультації з різними категоріями клієнтів, відпрацювали навички та стабілізації власного емоційного стану, з метою попередження професійного/емоційного вигорання в умовах воєнного стану.

Даний тренінг допоміг учасникам підвищити свої професійні навички, попрацювати в команді, обмінятися досвідом, розглянули життєві ситуації, які можуть виникнути в громаді.

Загалом захід відбувся у дружній атмосфері. Як організатори, так і учасники залишилися задоволеними від проведеної роботи та вмотивованими до застосування отриманих знань.

Дякуємо за можливість прийняти участь у даному проєкті та з нетерпінням чекаємо на нові тренінги Міжнародної благодійної організації «Партнерство «Кожній дитині» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора