A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ: НОВОРІЧНЕ СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ РЖИЩІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 18.12.2023 16:03
Кількість переглядів: 110

Фото без опису14 грудня відбулося новорічне свято «У країні Фей» для дітей, якими опікується Ржищівська служба у справах сім’ї та дітей.

На новорічній імпрезі «У країні Фей» хлопчики та дівчатка потрапили у казкову країну Фей, разом з казковими героями співали, вивчали хореографічні рухи для святкового флешмобу, виготовляли новорічні прикраси для ялинки у вигляді патріотичних ангелочків.

Дітей привітала очільниця Ржищівської міської територіальної громади Крістіна ЧОРНЕНЬКА, яка побажала кожній дитині миру, благополуччя у кожній родині, здійснення мрій та бажань, а також разом зі Святим Миколаєм вручила дітям новорічні подарунки від Ржищівської міської ради.

В організації свята взяли участь начальник відділу культури і туризму Олена ПАСЕКА, директор будинку дитячої та юнацької творчості Надія ТЕРЕЩЕНКО, діти ОЗО «Ржищівський ліцей «Лідер»: Вікторія ТАРАСОВА, Дарина ПАЛАЖЧЕНКО, Дарина МИНЕНКО, Софія ДРОВАЛЬ, Анна ШЕВЧЕНКО, студентки Ржищівського гуманітарного фахового коледжу Дар’я ГРЕБЕЛЬНИК та Русанна ВОЛОШИН, відділ молоді та спорту та служба у справах дітей та сім’ї.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора