A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 18.12.2023

Дата: 19.12.2023 10:21
Кількість переглядів: 123

Фото без опису18 грудня міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну нараду із старостами, а також із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів. Під час наради обговорили важливі питання життєдіяльності громади. З головного:

СЕСІЯ: Міський голова надала коментарі щодо проведення сесії Ржищівської міської ради, що відбулася 15 грудня.

НАРАДА У КОДА: Голова громади К.Чорненька спільно з начальником Управління соціального захисту населення Н.Плоскою взяли участь в обласній нараді на якій обговорювали заходи та програми, спрямовані на підтримку ветеранів, забезпечення їх інтеграції в суспільстві. Як зазначила міський голова, матеріальна допомога, професійна реабілітація, психологічна підтримка та загалом підвищення рівня соціальної підтримки ветеранів та членів їх родин - пріоритетне завдання у роботі Ржищівської міської ради на 2024 рік.

ОСВІТА: начальник відділу освіти Надія Горбенко оголосила , що початок канікул для школярів триватиме з 1 до 14 січня 2024 року .

ДЕКЛАРУВАННЯ: 12 жовтня 2023 року набрав чинності Закон України № 3384-ІХ, яким відновлено декларування та функції НАЗК. Саме від цієї дати відраховуються всі строки, пов’язані з відновленням декларування. Про це повідомив перший заступник міського голови Юрій Терещенко та закликав колег, які ще не подали декларації, не зволікати: щорічні декларації за 2021-2022 роки необхідно подати до 31 січня 2024 року, а за 2023 рік - уже у звичний для всіх декларантів строк - до 31 березня 2024 року включно.

По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора