Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

РЖИЩІВСЬКА ГРОМАДА У ЖАЛОБІ....

Дата: 22.12.2023 08:52
Кількість переглядів: 155

Трагічна звістка надійшла до села Стайки Ржищівської громади. Перестало битись серце військовослужбовця, молодшого сержанта Віталія Сергійовича ГОЛИКА, 1986 р.н., батьки якого мешкають у селі Стайки.

Віталій народився та жив у Києві. Тут отримав середню освіту. Після проходження строкової військової служби закінчив Київський національний економічний університет ім.Вадима Гетьмана, здобувши спеціальність «Економіка підприємства». Створив сім’ю, працював, виховував двох діток.

З початку повномасштабного вторгнення рф, з березня 2022 року, боронив країну у складі першої стрілецької роти 135 окремого батальйону 114 бригади Сил територіальної оборони ЗСУ на посаді стрільця стрілецького взводу.

При виконанні бойового завдання 12 грудня, внаслідок артилерійського обстрілу, отримав вогнепально-осколочне поранення. Лікарі відчайдушно боролися за його життя, але, на жаль, 19 грудня серце Віталія зупинилося.

Глибоко сумуємо з приводу тяжкої втрати і висловлюємо щирі співчуття родині, друзям та знайомим військовослужбовця. Нехай Господь дасть сили вам пережити цей біль.

Церемонія прощання з Віталієм ГОЛИКОМ відбудеться 22 грудня у м.Києві, а поховають Героя у с.Стайки Ржищівської громади.

Просимо жителів Ржищівської громади зустріти кортеж з тілом військового та утворити живий Коридор Пошани:

  • 13:00 – 13:30 - зустріч траурного кортежу в с.Стайки
  • 13:30 – 14:00 - прощання біля будинку батьків (с.Стайки, вул.Соборна, 19)
  • 14:00 – поминальна служба в Православній церкві Успення пресвятої Богородиці.
  • 15:00 – чин похорону на сільському кладовищі.

Вічна пам’ять захисникові України!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора