A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Шановні жителі Ржищівської громади! Прийміть щирі вітання з Новим 2024 роком!

Дата: 31.12.2023 20:33
Кількість переглядів: 123

Фото без описуОсь і минає ще один рік. Рік, який приніс нам безліч випробувань, навчив бути сміливими й рішучими, цінувати кожну хвилину життя. У березні цього року ми пережили страшну атаку ворожими дронами, яка забрала життя дев’яти людей та назавжди змінила нас, наші цінності, наш світогляд. Водночас це був рік сміливості, незламності та єднання у боротьбі за нашу землю та свободу.

Підводячи підсумки прожитого 2023 року, хочу висловити слова подяки усім, хто своєю працею, талантом, мудрістю та невтомністю творив історію нашої громади протягом року, тим, хто забезпечував безперебійну роботу критичної інфраструктури, діяльність наших підприємств, установ та організацій.

Низький уклін усім захисникам і захисницям, які мужньо продовжують боронити цілісність та незалежність країни, іноді ціною власного життя, аби в наших домівках був вогник надії на краще майбутнє.

Бажаю, аби прийдешній рік став для кожного з нас символом нових перемог і здобутків. І найголовніше – щоб у 2024-му на українській землі нарешті запанував мир та спокій! Добра, світла й тепла – кожній домівці! Радості і захисту – нашим дітям! Щастя – кожній родині! Перемозі неодмінно бути!

З прийдешнім Новим роком!

З повагою -

міський голова Крістіна ЧОРНЕНЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора