Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 01.01.2024

Дата: 02.01.2024 09:17
Кількість переглядів: 143

Фото без опису01 січня 2024 року міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну нараду зі старостами, а також із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів. З головного:

ОСВІТА: Заклади освіти працюють згідно планів роботи під час канікул; триває підготовка до конкурсу - захисту дослідницьких робіт учнів Малої академії наук громади.

МЕДИЦИНА: Внаслідок пориву водогону на території колишньої лікарні проводяться ремонтні роботи; установа працює у штатному режимі.

КУЛЬТУРА: Стартує проєкт «Видатні люди Ржищівської громади»: автором ідеї створення книги про видатних людей Ржищівщини була Любов Гулова. Спільно з Людмилою Корольовою вони провели велику дослідницьку роботу, зібрали багато цікавих матеріалів, що і лягли в основу однойменного онлайн-проєкту, який незабаром буде презентовано на офіційних інтернент-ресурсах відділу культури і туризму та виконавчого комітету.

ЕКОНОМІКА: Через російську навалу значно скоротилося державне фінансування на програми розвитку громад, не працює або суттєво скоротила виробництво частина підприємств Ржищівської МТГ. Тож зважаючи на сьогоднішні складні реалії та з метою забезпечення життєдіяльності нашої громади, виконком постійно бере участь у грантових програмах за різними напрямками. Наразі триває робота над 4 грантовими проєктами.

ЖКГ: піднімалося питання активізації роботи щодо незаконного розміщення будівель і споруд, а також рекламних засобів на території громади, проведення аукціонів та змін у законодавстві, що стосуються вдосконалення механізму правового регулювання та посилення відповідальності у сфері поводження з ТПВ. Надано відповідні доручення відповідальним особам.

БЛАГОУСТРІЙ: змінено графік включення/відключення вуличного освітлення у Ржищеві та селах громади (на годину пізніше звечора та на годину раніше вранці). Детальний графік буде оприлюднено додатково.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора