Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

БЛАГОДІЙНІСТЬ: НАДІЙШЛИ ПРОТИВІРУСНІ ТА ПРОТИЗАПАЛЬНІ ЛІКИ ДЛЯ ЖИТЕЛІВ РЖИЩІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 05.01.2024 08:46
Кількість переглядів: 116

Фото без описуШановні жителі Ржищівської громади! Ржищівський центр первинної медико-санітарної допомоги отримав від Благодійного фонду «Фармація»:

  • 800 упаковок сиропу для дітей «Гропринозин» (показання: інфекційні захворювання вірусної етіології у пацієнтів із нормальним та зниженим імунним статусом: грип, парагрип, гострі респіраторні вірусні інфекції, бронхіт вірусної етіології, риновірусні та аденовірусні інфекції; епідемічний паротит, кір (тяжкий або ускладнений) тощо;
  • 250 упаковок препарату «Ринза» (показання: симптоматичне лікування застудних захворювань, грипу та гострих респіраторних вірусних захворювань (пропасниця, біль, нежить).

Дана благодійна допомога надійшла за сприяння нашого земляка Деніса Шевченка від благодійного фонду «Фармація», який очолює його колега Віталій Архипов. Нагадаємо, що за останні 2 місці це вже друга благодійна допомога, організована Денісом Шевченком для жителів Ржищівської громади.

«В осінньо-зимовий період завжди висока захворюваність на гострі респіраторні захворювання серед жителів нашої громади. Щоденні стреси та тривоги, викликані воєнним станом в країні, додатково впливають на послаблення імунітету людини. Системна допомога з необхідними ліками жителям нашої громади є важлива та необхідна. Від імені Виконавчого комітету Ржищівської міської ради я хочу подякувати нашим благодійникам - керівнику БФ «Фармація» Віталію Архипову та жителю нашої громади Денісу Шевченку», - коментує міський голова Христина Чорненька.

Звертаємо увагу, що дані ліки будуть безкоштовно видаватися пацієнтам Ржищівського центру первинної медико-санітарної допомоги лише за призначенням сімейного лікаря або лікаря-педіатра.

Як отримати?

  • звернутися до Вашого сімейного лікаря у Ржищівський центр первинної медико-санітарної допомоги (м.Ржищів), амбулаторії (с.Стайки, с.Пії).

Телефон для довідок: (093) 442-14-67 (реєстратура Ржищівського центру ПМСД).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора