A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ПРОВОДИМО ГРОМАДСЬКЕ ОПИТУВАННЯ ЩОДО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ОКРЕМИХ ВУЛИЦЬ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ РЖИЩІВСЬКОЇ  МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 09.01.2024 10:27
Кількість переглядів: 133

В зв’язку з  початком військових дій Російською Федерацією та її свідомим знищенням культурних цінностей  та національного надбання  українського народу у вигляді пам’ятників архітектури, музеїв, закладів освіти та охорони здоров’я, українська громадськість обурена та потребує справедливої оцінки жорстоких дій країною-агресором та відновлення історичної пам’яті про культурне надбання українського народу. На виконання доручення Київської обласної державної адміністрації щодо виконання Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» від 27 липня 2023року,  виконавчий комітет Ржищівської міської ради  має намір підготувати  пропозиції щодо перейменування окремих вулиць у населених пунктах Ржищівської міської територіальної громади на розгляд чергового засідання виконавчого комітету Ржищівської міської ради.

Хочемо, щоб жителі населених пунктів нашої Ржищівської громади  ознайомилися з пропозиціями виконавчого комітету, не були осторонь цього важливого питання та висловили свою думку.

Пропозиції та їх обґрунтування (чому, на вашу думку вулиця має носити саме таку назву) просимо  надсилати на електронну адресу: vk_ma@ukr.net в період з 09 січня по 09 лютого 2024 року.

УВАГА!!! У випадку, коли населені пункти не забезпечені інтернетом повідомляємо, що старостам надано доручення провести збори за участю мешканців села щодо перейменування окремих вулиць. Просимо всіх бажаючих долучитися до обговорення.  Протоколи зборів будуть теж враховані та опрацьовані під час прийняття відповідних рішень на черговому засіданні виконавчого комітету Ржищівської міської ради.

Враховуючи вищенаведене, запрошуємо всіх долучитися до цього важливого рішення та надати свої варіанти назв вулиці!!! Слава Україні!!!

Пропозиції виконкому щодо  вулиць, які пропонується перейменувати по населеним пунктам :

1.Місто Ржищів, Обухівського району:

-вулицю Першого Травня - пропонується перейменувати на  вулицю Травнева;

- вулицю Олега Кошового – пропонується перейменувати на вулицю Перемоги;

2.Село Грушів, Обухівського району:

- вулиця Першотравнева – пропонується перейменувати на вулицю Травнева;

3. Село Ведмедівка, Обухівського району:

- вулиця Першотравнева – пропонується перейменувати на вулицю Травнева;

4.Село Пії , Обухівського району:

- вулиця 1-го Травня – пропонується перейменувати на вулицю Перемоги;

5. Село Стрітівка , Обухівського району:

 – вулиця Колгоспна – пропонується перейменувати на вулицю Свободи;

- вулиця Кошового – пропонується перейменувати на вулицю Миру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора