A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 15.01.2024

Дата: 16.01.2024 10:03
Кількість переглядів: 115

Фото без опису15 січня міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну нараду зі старостами, а також із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів. З головного:

РОЗВИТОК ДОБРОВІЛЬНОЇ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ: 11 січня відбулася робоча зустріч з представниками Обухівського районного управління та помічником начальника ГУ з питань функціонування місцевої та добровільної пожежної охорони щодо створення підрозділів місцевої пожежної охорони та розбудови добровільного пожежного руху на території Ржищівської МТГ. На цей час пожежна добровільна бригада на громадських засадах працює у селі Стайки. Є пропозиція створити таку бригаду і на території Грушівського старостинського округу для обслуговуванн сіл Грушів, Ведмедівка, Ходорів, Дударі, Малий Букрин, Великий Букрин, Пії та Липовий Ріг.

МОЛОДІЖНА ПОЛІТИКА: На минулому тижні представники Ржищівської громади, в тому числі міський голова К. Чорненька, взяли участь у триденному тренінгу «Data for Leaders» у рамках проєкту «Творимо молодіжну політику у громаді разом з молоддю» за програмою «Мріємо та діємо». В межах цього проєкту наша команда отримає необхідну підтримку та розпочне роботу над оновленням програм розвитку молоді у Ржищівській громаді на основі локальних даних та потреб молоді.

КУЛЬТУРА: На базі КЗ «Ржищівська публічна бібліотека» розпочато реалізацію проєкту по грантовій програмі @DanChurchAid з облаштування сучасного бібліотечного простору, який забезпечуватиме комфортні, доступні умови для відвідувачів і поєднуватиме різні способи проведення дозвілля.

МЕДИЦИНА: Міський голова провела робочу зустріч з представниками ВБО "КОНВІКТУС УКРАЇНА", що впроваджує проєкт «Стійкість: Відновлення психосоціального благополуччя», в рамках якого в Ржищівській МТГ буде створено центр підтримки «Безпечний простір» для людей, які постраждали від війни.

ПРОЄКТ «ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ»: На останній черговій сесії Ржищівська міська рада виділила кошти на придбання автомобіля для поліцейського офіцера громади. Представник Національноі поліціі України підтвердив, що автомобіль придбано, а поліцейський офіцер наразі проходить навчання. Тим часом в приміщенні міської ради готують кабінети для здійснення прийому громадян поліцейським офіцером. Орієнтовно у кінці лютого-початку березня цього року даний проєкт має стартувати у Ржищівській МТГ.

УЧАСТЬ ГРОМАДИ У КОНКУРСАХ З ГРАНТАМИ: Про роботу в даному напрямку доповіла головний спеціаліст відділу економічного розвитку Віта Козелецька:

  • проведено онлайн-зустріч з представниками Агенції регіонального розвитку з метою внесення змін до стратегії розвитку Ржищівської МТГ, враховуючи всі населені пункти громади;
  • в першому етапі відбору соціально важливих проєктів по грантовій програмі @DanChurchAid було відібрано наш проєкт «Створення сучасного бібліотечного простору BiblioHub»;
  • триває робота над створенням молодіжного простору у с.Стайки.

По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора