Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

У РЖИЩІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ!

Дата: 23.01.2024 13:19
Кількість переглядів: 115

Фото без описуУ Ржищеві з нагоди Дня Соборності України поклали квіти до пам'ятника Героям Небесної Сотні, пам'ятних знаків, на могили захисників України, загиблих унаслідок широкомасштабної російської агресії. Також вшанували видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України, поклали квіти до підніжжя пам’ятника Великому Кобзареві України - Тарасу Шевченку.

Для школярів у закладах загальної середньої освіти Ржищівської громади відбулися патріотичні вікторини, інформаційно-просвітницькі та навчально-виховні заходи, присвячені історії національно-визвольної боротьби початку ХХ століття в Україні.

Учні та студенти навчальних закладів громади мали можливість взяти участь у патріотичній онлайн-вікторині «Моя Україна – єдина країна». Цей онлайн-квіз на платформі «Kahoot» організувала Молодіжна рада для молоді нашої громади.

Працівники сільських закладів культури організували інформаційні екскурсії для відвідувачів музеїв громади, провели патріотичні години для учнів сільських шкіл, організовали майстер - класи по виготовленню патріотичних листівок, а також онлайн-публікації на соціальних сторінках у мережі фейсбук.

Нехай Україна буде гордим птахом у зграї світових країн, нехай щодня дарує українцям свободу думки, відчуття щастя, світлу надію на Перемогу!

З Днем Соборності, Україно!

Більше інформації https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=867589528494194&id=100057294646138

За інформацією Відділ культури і туризму Ржищівської громадиВідділ культури і туризму Ржищівської громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора