Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 22.01.2024

Дата: 23.01.2024 12:21
Кількість переглядів: 105

Фото без опису22 січня відбулася щотижнева апаратна нарада під головуванням міського голови Крістіни Чорненької. Під час наради присутні обговорили актуальні питання, поточний стан справ за основними напрямками роботи та окреслили планові завдання на тиждень. Зокрема, начальник Ржищівського ЦНАП Світлана Попова доповіла про передачу у власність громади нового обладнання для друку посвідчення водія та технічних паспортів – принтерів двостороннього ретрансферного друку Swiftpro K60 з безконтактним енкодером та подвійним модулем ламінування від державного підприємства «Поліграфічний комбінат «Україна».

Директор КНП «Ржищівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» РМР Яна Тихомирова повідомила про підписання нового договору з НСЗУ, та озвучила проблемні питання, пов’язані із заборгованістю по заробітним платам, що може виникнути через підвищення мінімальної ЗП із квітня 2024 року.

Про загрозу фішингових атак повідомив перший заступник міського голови Юрій Терещенко, закликавши всіх користувачів інтернет- ресурсів проходити відповідне навчання, наприклад, у застосунку «Дія», так як це є однією з найважливіших стратегій захисту.

З нагоди Дня Соборності України, свята, яке відзначаємо щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, до присутніх звернулася начальник відділу культури і туризму Олена Пасека, яка зазначила, що ми повинні пам’ятати, якою ціною здобувалася і нині відстоюється українська державність та усвідомлювати, що побудова демократичної, заможної, соборної України – наш загальний обов’язок. Далі всі учасники апаратної наради приєдналися до церемонії покладання квітів до пам’ятників Героям Небесної Сотні та Тарасу Григоровичу Шевченку.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора