A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Насіння овочів для посівної в рамках проєкту «Згуртовані громади»

Дата: 24.01.2024 08:41
Кількість переглядів: 176

Шановні мешканці Ржищівської міської територіальної громади!

Фото без описуЗапрошуємо взяти участь у проєкті «Згуртовані громади», який реалізує Всеукраїнська асоціація громад (далі: ВАГ) за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО).

 Розпочинається робота над забезпеченням домогосподарств, що постраждали внаслідок війни, насінням овочів до посівної 2024 року.

В межах цієї ініціативи заплановано здійснити передачу насіння від різних насіннєвих компаній домогосподарствам, де є можливим обробіток земельних ділянок.

Насіння буде надаватись пільговим категоріям громадян та вразливим верствам населення (багатодітні родини, малозабезпечені, особи з інвалідністю тощо), внутрішньо переміщеним особам, сім’ям військовослужбовців.

Асортимент насіння овочів включає: моркву, цибулю (чорне насіння), капусту, томат, кабачок, перець, диню. Це насіння пофасовано у зручні для використання упаковки з розрахунку на одне домогосподарство орієнтовно на 0,25 сотки.

В рамках даного проекту попередньо здійснюється збір інформації про потребу в насіннєвому матеріалі. Особа, яка бажає отримати насіння, має подати Заявку онлайн за посиланням.

Або записатись у віллілі економічного розвитку виконавчого комітету Ржищівської міської ради за адресою вул. Соборна, 22 кабінет № 13 до 9 лютого 2024 року з 08:30 до 11:30 та з 14:00 до 16:00. Контактний телефон 096-486-69-67 (Інна).

Мешканцям сіл Ржищівської громади необхідно звернутися до старост.

Для проведення запису при собі необхідно мати паспорт та підтвердження пільгової категорії.

Звертаємо Вашу увагу, що надання даних для отримання насіння не означає автоматичне погодження вашого домогосподарства фондом отримання насіннєвого матеріалу. Розподіл насіння буде здійснюватись через міські, сільські та селищні ради під координацією Всеукраїнської асоціації громад.

Насіння не буде передаватись фермерам для комерційних цілей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора