A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 05.02.2024

Дата: 06.02.2024 15:39
Кількість переглядів: 130

Фото без опису5 лютого відбулася щотижнева апаратна нарада під головуванням міського голови Крістіни Чорненької.

Насамперед, голова громади передала посмертну державну нагороду солдата ПАВЛІЧЕНКА Віталія Олеговича його матері - Пеньковій Галині Іванівні, яка проживає у с.Пії: за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку, відповідно до Указу Президента України від 18 липня 2023 року № 433, солдата Павліченка Віталія Олеговича нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно). Присутні вшанували пам’ять полеглого Героя, а також всіх загиблих внаслідок збройної агресії рф проти України, хвилиною мовчання і висловили матері щирі слова співчуття, глибокої поваги і безмірної вдячності за сина.

Далі під час наради присутні обговорили актуальні питання, поточний стан справ за основними напрямками роботи та окреслили планові завдання на тиждень. Зокрема, головуюча коротко доповіла про результати сесії, що відбулася 2 лютого. З основного – це затвердження бюджету Ржищівської міської територіальної громади на 2024 рік.

Про загрозу фішингових атак та кібергігієну вкотре наголосив перший заступник міського голови Юрій Терещенко, закликавши колег бути дуже уважними під час роботи з електронними повідомленнями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора