Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документу державного планування містобудівної документації

Дата: 12.02.2024 11:30
Кількість переглядів: 120

1) За рішенням Ржищівської міської ради № 2519-44-08 від 02 лютого 2024 р. «Про надання дозволу на розробку містобудівної документації «Детальний план території загальною площею 14,8239 га з кадастровим номером 3222280400:09:302:0010 (для індивідуального садівництва та розміщення виробничо-складського комплексу сільськогосподарського призначення на частині території ) Балико-Щучинського старостинського округу (за межами села Уляники) Ржищівської міської територіальної громади Обухівського району Київської області»», реєстраційний номер справи в Єдиному реєстрі СЕО № 12-02-4669-24; а також стратегічна екологічна оцінка (далі СЕО) до нього у порядку, встановленому ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку».

2) Орган, що приймає рішення про затвердження ДДП – Ржищівська міська рада Обухівського району Київської області

3) Процедура громадського обговорення заяви про визначення обсягу СЕО, у тому числі:

а) дата початку та строки громадського обговорення – 10 днів починаючи з 12 лютого 2024 року по 21 лютого 2024 року включно;

б) способи участі громадськості:

- надання письмових зауважень і пропозицій у друкованому та електронному вигляді до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: 09230, Київська обл., Обухівський р-н, м. Ржищів, вул. Соборна, буд. 22; на електронну адресу: vikonkom@ukr.net;

- надання пропозицій і зауважень до Заяви про визначення обсягу СЕО шляхом внесення таких зауважень до онлайн-платформи «ЕкоСистема» за посиланням https://eco.gov.ua/, в розділі «Адміністративні послуги» за реєстраційним номером справи Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки.

в) необхідність проведення громадських слухань: відсутня;

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися із заявою про визначення обсягу СЕО та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП: Ржищівська міська рада Обухівського району Київської області (09230, Київська обл., Обухівський р-н, м. Ржищів, вул. Соборна, буд. 22); також із Заявою про визначення обсягу СЕО можливо ознайомитись на офіційному веб-сайті Ржищівської міської ради: rzhyshivska-gromada.gov.ua.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції до заяви про визначення обсягу СЕО, його поштова та електронна адреси: Ржищівська міська рада Обухівського району Київської області (09230, Київська обл., Обухівський р-н, м. Ржищів, вул. Соборна, буд. 22; vikonkom@ukr.net), строки подання зауважень і пропозицій: від 12 лютого 2024 року і триває до 21 лютого 2024 року включно.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДДП: Ржищівська міська рада Обухівського району Київської області.

4) необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту ДДП: відсутня.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора