A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ЗУСТРІЧ З РОДИНАМИ ВПО

Дата: 06.03.2024 16:53
Кількість переглядів: 133

Фото без опису5 березня міський голова Крістіна ЧОРНЕНЬКА зустрілася з родинами внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Ржищівської МТГ. Мета зустрічі - більш детально познаймити родини ВПО з функціоналом та послугами закладів, які надають соцальні та адміністративні послуги в громаді.

Представники Управління соціального захисту населення, Терцентру соціального обслуговування, Центру надання адміністративних послуг, Центру зайнятості надали відповіді на всі питання присутніх: пошук роботи, житла, зміни в законодавсті щодо державних допомог, оформлення документів, участь у грантах на підприємницьку діяльність.

За результатами зустрічі домовилися про більш тісну комунікацію та співпрацю, щоб родини, які вимушені були залишити свої домівки, відчували себе зручно на території Ржищівської громади та разом з нами працювали над ії розвитком.

Наразі триває робота над впровадженням у громаді проєкту з підтримки життєстійкості, взяти участь у якому виявили бажання і дві представниці внутрішньо переміщених осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора