A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

У РЖИЩІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ ПОЛІЦЕЙСЬКУ СТАНЦІЮ

Дата: 08.03.2024 09:16
Кількість переглядів: 103

Фото без опису6 березня 2024 року у Ржищеві відбулося відкриття поліцейської станції в рамках проекту «Поліцейський-офіцер громади», яка на сучасному рівні забезпечуватиме правопорядок у населених пунктах Ржищівської громади.

У важливій для територіальної громади події взяли участь керівництво Головного управління Національної поліції в Київській області, Обухівського районного управління поліції, представники органів місцевого самоврядування, громадськість. Гостей, як і годиться, зустріли запашним короваєм, який спекли майстри ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей».

Присутні, насамперед, вшанували пам’ять загиблих українців у російсько-українській війні хвилиною мовчання.

Сьогодні громаді офіційно було представлено поліцейського офіцера – старшого сержанта поліції Максима ГОРВАТА.

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, забезпечувати порядок на своїй території та своєчасно реагувати на проблеми громади. Це офіцер, який буде знаходитись з громадою 24/7, допомагати та підтримувати. «Я - ТУТ щоб оберігати, захищати, жити та працювати!» - таке головне гасло цього проєкту.

Під час заходу заступник начальника Головного управління Національної поліції в Київській області полковник поліції Максим Очеретяний вручив старшому сержанту поліції М.Горвату сертифікат про завершення навчання та помпову рушницю, а також подякував за участь та сприяння у проєкті «Поліцейський офіцер громади» представникам органів місцевої влади в особі міського голови Крістіни Чорненької. Очільниця громади, в свою чергу, вручила поліцейському офіцеру ключі від службового автомобіля, придбаного Ржищівською громадою.

Відкриття поліцейської станції – перший і надзвичайно важливий крок у впровадженні проєкту Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади» на території Ржищівської громади. Це нова форма організації діалогу правоохоронців з громадою, одна із важливих складових децентралізації влади. Реалізація проєкту стала можливою завдяки цілеспрямованій роботі та спільним зусиллям керівництва міста, Національної поліції, керівників та представників Київської обласної військової адміністрації та Обухівської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора