Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА СЕСІЯ ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 11.03.2024 09:18
Кількість переглядів: 107

Фото без опису7 березня відбулась чергова двадцять перша сесія Обухівської районної ради Київської області восьмого скликання, участь у якій взяв перший заступник міського голови, депутат Обухівської районної ради ЮрійТерещенко. На розгляд сесії було винесено ряд цільових районних програм на 2024 рік, питання внесення змін до вже діючих районних програм, питання щодо внесення змін до рішень Обухівської районної ради та інші.

Розпочалась сесія зі звіту голови Обухівської районної ради Київської області восьмого скликання Антона Карманова. Антон Миколайович доповів про діяльність районної ради у 2023 році, особливу увагу приділив допомозі військовослужбовцям, оскільки це питання було і залишається пріоритетним питанням та зазначив про плани та перспективи роботи на 2024 рік.

На засіданні також було заслухано доповідь керівника Обухівської окружної прокуратури Київської області Романа Коваля щодо результатів діяльності Обухівської окружної прокуратури Київської області в 2023 році.

Після розгляду питань порядку денного голова Обухівської районної державної адміністрації Микола Кравчук та голова Обухівської районної ради Антон Карманов вручили подяку начальнику відділу з питань цивільного захисту населення Обухівської районної державної адміністрації Катерині Титаренко за сумлінну працю та високий професіоналізм при виконанні службових обов’язків і подякували їй за активну громадську позицію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора