Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 01.04.2024

Дата: 02.04.2024 10:10
Кількість переглядів: 121

Фото без опису01 квітня відбулася щотижнева апаратна нарада під головуванням міського голови Крістіни Чорненької.

Апаратну нараду розпочали з хвилини мовчання, вшановуючи пам’ять загиблих жителів Ржищівської громади Миколи Гаєра та Миколи Коломійця, а також всіх загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

Під час наради говорили про наступне:

МАТЕРІАЛЬНА ДОПОМОГА: На позачерговому засіданні виконавчого комітету Ржищівської міської ради затвердили Положення про постійно діючу комісію з питань надання матеріальної (фінансової) допомоги громадянам Ржищівської міської територіальної громади, її персональний склад, та Порядок надання допомоги у новій редакції, де доповнено перелік категорій громадян, які мають право на отримання, вказано перелік необхідних документів, розмір та періодичність надання грошової допомоги.

ВЕТЕРАНСЬКА ПОЛІТИКА: 29 березня на запрошення команди Програми U-LEAD міський голова К.Чорненька відвідала місто Фастів з метою обговорення перспективних напрямів реалізації ветеранської політики на прикладі Фастівської міської територіальної громади, яка презентувала проєкти та послуги, вже успішно в них реалізовані. Позитивний досвід колег міський голова планує застосувати і в нашій громаді, обговоривши плани та ідеї на зустрічі з керівниками відповідних структурних підрозділів вже на цьому тижні.

ВПРОВАДЖЕННЯ СЕД: Можливість впровадження у громадах Київщини системи електронного документообігу на умовах співфінансування розглядали на нараді КОДА щодо роботи територіальних громад Київської області у СЕВ ОВВ та впровадження СЕД, участь у якій взяв перший заступник міського голови Юрій Терещенко як цифровий лідер громади. Впровадження електронної системи документообігу, яка забезпечуватиме обмін документами між усіма структурними підрозділами, необхідне для забезпечення кращої взаємодії між населенням, підприємствами, установами та організаціями.

Також міський голова Крістіна Чорненька привітала колегу – старосту Кузьминецького старостинського округу Лідію Василівну Мельник з Днем народження, яке вона відсвяткувала напередодні.

По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора