A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 15.04.2024 18:10
Кількість переглядів: 58

Фото без опису15 квітня міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну нараду із старостами, а також із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів. Під час апаратної наради обговорено низку актуальних питань:

РУЙНУВАННЯ ТРИПІЛЬСЬКОЇ ТЕС: У ніч проти 11 квітня росія атакувала Україну «шахедами», крилатими ракетами та керованими авіаракетами, в результаті чого було зруйновано Трипільську ТЕС, яка була найбільшим енергогенерувальним об'єктом на території Київської області. Поки що відключень світла не було, так як у нас об'єднана енергосистема. Зараз період відносно низького споживання, тому одразу до різких негативних наслідків це не призведе. Але вже в липні-серпні можуть бути вимушені обмеження споживачів – прогнозують експерти. Тому керівникам об’єктів критичної інфраструктури громади, освітніх та медичних закладів надано відповідні доручення щодо перевірки генераторів, забезпечення пальним тощо.

АКЦІЯ «ПОДАРУЙ ХАРКОВУ СВІТЛО»: Головуюча повідомила про початок благодійної акції «Подаруй Харкову світло» - місту, яке зазнало руйнівних обстрілів з боку російських окупантів, через що тисячі родин, серед яких діти, пенсіонери, особи з інвалідністю, залишилися без світла та опалення. Акція триває до 20 квітня 2024 року. Збір у приміщенні Виконавчого комітету Ржищівської міської ради.

ТЕРМІНОВІ ОРГАНІЗАЦІЙНІ ЗАХОДИ ВИКОНКОМУ: На минулому тижні відбулося позачергове засідання комісії ТЕБ і НС та два позачергові засідання виконавчого комітету Ржищівської міської ради, де були розглянуті питання, що потребували термінового вирішення, а саме: питання придбання квадрокоптерів для потреб Ржищівського ДФТГ, виділення палива з матеріального резерву для запобігання надзвичайній ситуації в зв’язку з пожежами на міському полігоні ТПВ та надання матеріальної допомоги жителям Ржищівської МТГ.

СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ: Оголошено дату проведення чергової сесії Ржищівської міської ради (19.04.2024) та графік засідань постійних профільних комісій.

ЖКГ: Опалювальний сезон у більшості установ та закладів на території Ржищівській МТГ закінчили 1 квітня, а з 12 квітня його закінчили і в дошкільних закладах освіти.

УЧАСТЬ У КОНГРЕСІ МІСЦЕВИХ ТА РЕГІОНАЛЬНИХ ВЛАД: Перший заступник міського голови Юрій Терещенко доповів про участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, зупинившись на основних питаннях, які обговорювалися під час заходу, про роботу у профільних комісіях та ін.

По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора