A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ, ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ РОЗГЛЯДУ ТА ВРАХУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ ДО ПРОЄКТУ

Дата: 17.04.2024 14:56
Кількість переглядів: 49

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ, ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ РОЗГЛЯДУ ТА ВРАХУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ ДО ПРОЄКТУ «ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ ЗАГАЛЬНОЮ ПЛОЩЕЮ 14,8239 ГА З КАДАСТРОВИМ НОМЕРОМ 3222280400:09:302:0010 (ДЛЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО САДІВНИЦТВА ТА РОЗМІЩЕННЯ ВИРОБНИЧО-СКЛАДСЬКОГО КОМПЛЕКСУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПРИЗНАЧЕННЯ НА ЧАСТИНІ ТЕРИТОРІЇ) БАЛИКО-ЩУЧИНСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ (ЗА МЕЖАМИ СЕЛА УЛЯНИКИ) РЖИЩІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ОБУХІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Детальний план території розроблено з метою визначення планувальної організації та функціонального призначення і параметрів забудови, а також містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, на якій передбачається розміщення житлової та громадської забудови. Під час розроблення детального плану було враховано законодавчі та нормативні документи: Земельний кодекс України, Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» від 1 вересня 2021 року № 926, Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні» від 25 травня 2011 року № 555, ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні».

Звіт про стратегічну екологічну оцінку (далі – СЕО) до нього розроблено у порядку встановленому Законом України «Про стратегічну екологічну оцінку».

Детальний план території складається з пояснювальної записки, додатків і графічних матеріалів у паперовому вигляді та цифровому форматі. У текстових матеріалах визначається оцінка існуючого стану території, архітектурно-планувальне, інженерне забезпечення та розміщення інженерних мереж та споруд, містобудівні заходи з охорони навколишнього середовища. До графічних матеріалів входять: Схема розташування земельної ділянки у планувальній структурі території територіальної громади; Схема сучасного використання території та схема існуючих обмежень у використанні земель; Проектний план та схема проектних обмежень у використанні земель; План функціонального зонування території; Схема транспортної мобільності та інфраструктури; Схема інженерного забезпечення території; Схема інженерної підготовки, благоустрою території та вертикального планування; Креслення поперечних профілів вулиць; План сучасного використання земель за формою власності із зазначенням категорій та виду цільового призначення, з урахуванням наявних обмежень та обтяжень; План обмежень у використанні земель, відомості про які підлягають внесенню до Державного земельного кадастру на підставі розробленої містобудівної документації.

Підстава розроблення – Рішення Ржищівської міської ради від «02» лютого 2024 року № 2519-44-08 «Про надання дозволу на розробку містобудівної документації «Детальний план території загальною площею 14,8239 га з кадастровим номером 3222280400:09:302:0010 (для індивідуального садівництва та розміщення виробничо-складського комплексу сільськогосподарського призначення на частині території) Балико-Щучинського старостинського округу (за межами села Уляники) Ржищівської міської територіальної громади Обухівського району Київської області» та завдання на розробку.

Організатором проведення громадських слухань є замовник розроблення містобудівної документації. Замовником проекту містобудівної документації є Виконавчий комітет Ржищівської міської ради Київської області, а розробником – ТОВ «УКРГРУППРОЕКТ». Відповідальним за забезпечення організації розгляду пропозицій громадськості є Начальник відділу містобудування,  архітектури та земельних відносин виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області Ірина КОРДЕНКО.

З текстовою та графічною частинами зазначеного проекту можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Ржищівської міської ради Київської області https://rzhyshivska-gromada.gov.ua/povidomlennya-10-10-55-28-10-2019/ та за адресою: м. Ржищів, вул. Соборна, 22.

Подання пропозицій у друкованому та електронному вигляді та їх розгляд здійснюється з 17.04.2024 р. по 16.05.2024 р. у приміщенні Ржищівської міської ради Київської області. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Подання пропозицій та зауважень до звіту про СЕО, шляхом внесення таких зауважень до онлайн-платформи «ЕкоСистема» за посиланням https://eco.gov.ua/ , в розділі «Адміністративні послуги» за реєстраційними номерами справ Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки. Реєстраційний номер справи в Єдиному реєстрі № 12-02-4669-24.

Громадські слухання, як обов'язковий публічний захід, що здійснюється в рамках процедури громадського обговорення проекту містобудівної документації «Детальний план території загальною площею 14,8239 га з кадастровим номером 3222280400:09:302:0010 (для індивідуального садівництва та розміщення виробничо-складського комплексу сільськогосподарського призначення на частині території) Балико-Щучинського старостинського округу (за межами села Уляники) Ржищівської міської територіальної громади Обухівського району Київської області» відбудуться 14.05.2024 р. о 10:00 годині у приміщенні Ржищівської міської ради Київської області за адресою: м. Ржищів, вул. Соборна, 22.


ДПТ_КАРГЕС_Звіт_СЕО.pdf

ЗАПИСКА ДПТ КАРГЕС.pdf 

План функціонального зонування території.pdf

Проектний план та схема проектних обмежень у використанні земель.pdf

Схема інженерного забезпечення території.pdf

Схема інженерної підготовки, благоустрою території та вертикального планування.pdf

Схема поперечних профілів вулиць.pdf

Схема розташування території детального плану території в системі планувальної структури населеного пункту.pdf

Схема сучасного використання території та схема існуючих обмежень у використанні земель.pdf

Схема транспортної мобільності та інфраструктури.pdf

План сучасного використання земель за формою власності із зазначенням категорій.pdf

План обмежень у використанні земель, відомості про які підлягають внесенню до ДЗК.pdf

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора