A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

СПІВЧУВАЄМО…

Дата: 21.04.2024 21:23
Кількість переглядів: 56

Фото без описуРжищівська міська рада Київської області, її голова Крістіна Чорненька, виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють глибоке співчуття з приводу непоправної втрати – передчасної смерті колишнього міського голови, людини з активною життєвою позицією, сповненої добра і справедливості, ЛЯЛЮКА Зіновія Омеляновича.

Зіновій Омелянович ЛЯЛЮК народився 13 жовтня 1953 року в селі Залужжя Яворівського району Львівської області. Свою трудову діяльність розпочав майстром виробничого навчання Ржищівського середнього професійно-технічного училища №8, а згодом став заступником директора з навчально-виховної роботи цього закладу. У 1987 році перейшов на службу в органи місцевого самоврядування. Маючи чудові організаційні здібності та фахові знання, працював на посаді заступника голови виконкому Ржищівської селищної ради народних депутатів, голови виконкому Ржищівської селищної ради народних депутатів, першого заступника голови виконкому Ржищівської селищної ради народних депутатів, а у 1998 році був обраний міським головою міста Ржищева.

За час роботи на всіх посадах Зіновій Омелянович проявив себе як енергійний, вправний організатор та мудрий керівник. Він ніколи не рахувався з особистим часом, був відповідальним до роботи, вимогливим до себе та колег, мав високий авторитет серед громадськості. Завжди наполегливо йшов до виконання поставлених цілей і завдань, забезпечуючи стабільну роботу міста.

Сьогодні ми з сумом згадуємо Зіновія Омеляновича Лялюка як людину з великим серцем. Нехай добрий, світлий спомин про нього назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто його знав, любив, поважав та шанував. Він назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині.

Вічна і світла пам’ять.

Церемонія прощання відбудеться завтра, 22 квітня о 13:30 біля його будинку. Поховають Лялюка Зіновія Омеляновича у Ржищеві на центральному кладовищі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора