Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

МАЙСТЕР СВОЄЇ СПРАВИ

Дата: 25.04.2024 13:00
Кількість переглядів: 77

Фото без описуНадія Насікан прийшла працювати на Ржищівський хлібзавод відразу після закінчення школи. Дуже швидко опанувала всі виробничі процеси, здобула спеціальну освіту. Тож, незважаючи на молодий вік, її було призначена майстром бригади. Адже Надія завжди була дуже відповідальною і вимогливою, як до себе, так і до інших членів бригади. 

З часом вона стала дуже хорошим спеціалістом з випікання хлібобулочних виробів. Енергійна й активна, вона організувала на виробництві молодіжні бригади. А кожного молодого працівника навчала швидко освоювати всі технологічні процеси. Усі завдання, які давали на зміну, Надія Кирилівна виконувала завжди якісно. 

Її бригада за одну восьмигодинну зміну випікала 7-8 тонн хлібобулочних виробів. І, хоча вона була дуже строгою та вимогливою, всі члени бригади поважали свого майстра. Разом із тим її знали як справедливу, чуйну і добру людину. 

Продукцію Ржищівського хліб заводу розвозили не тільки по торгівельних точках міста, а й по селах Кагарлицького та Миронівського районів. Випічка була смачною, славилася між людей, бо відчувалося, що готували її руки справжніх майстрів своєї справи. 

У 1989 році за хорошу роботу Надію Кирилівну було обрано делегатом на Всесоюзний з’їзд кооператорів, що проходив у Москві. Від Ржищівського хліб заводу у Москву на виставку повезла вона короваї наших пекарів-умільців. А повернувшись, охоче розповідала про свої враження від поїздки та про схвальні відгуки і високу оцінку продукції свого рідного хліб заводу. 

Надія Кирилівна не боялася ніякої роботи. Вона з охотою завжди допомагала всім у своїй бригаді. У разі потреби могла підмінити і формувальника хліба, і пекаря біля печі, і стати на укладку випічки. 

Ветеран праці Надія Кирилівна Насікан за довгі роки невтомної роботи здобула добру славу, пошану і любов людей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора