Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ШАНОВНА РЖИЩІВСЬКА ГРОМАДО!

Дата: 08.05.2024 13:13
Кількість переглядів: 48

Від імені Ржищівської міської ради та її виконавчого комітету, від себе особисто вітаю вас із Днем пам’яті та примирення і Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

У ці дні ми шануємо всіх тих, хто у жорстоких боях захищав рідну українську землю від страшного лиха ХХ століття. Цей подвиг - взірець патріотизму, мужності та самопожертви, назавжди буде прикладом для наслідування і приводом для нашої гордості та безмежної вдячності.

На жаль, українці, як і у далекі сорокові роки, знову виборюють свободу та незалежність, право самостійно вирішувати долю країни, право на щасливе майбутнє наших дітей. Глибока повага та вдячність кожному, хто боровся та продовжує боротися за вільну та соборну Україну, захисникам нашої держави усіх часів і поколінь. Ми пишаємося славою тих, хто приніс очікуваний мир у 1945, і вклоняємося нашим нинішнім захисникам – гідним нащадкам дідів та прадідів.

Пам’ятаємо: той, на чиєму боці справедливість, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими.

Слава Україні! Слава її Героям!

Крістіна ЧОРНЕНЬКА,

Ржищівський міський голова

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора