Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Шановна громадо! 23 травня ми відзначаємо День Героїв!

Дата: 23.05.2024 17:35
Кількість переглядів: 74

Фото без описуУ цей день ми віддаємо шану Героям України всіх часів: від лицарів Київської Русі до Героїв Небесної Сотні та нинішньої війни. Сьогодні ми вшановуємо тих, хто несе в собі дух сміливості, жертовності та патріотизму. І таких героїв поміж нас багато!

Сучасні українські герої - це прості українці, чоловіки і жінки, різного віку та професій, які нині у складі сил оборони знищують ворога.

Сучасні українські герої – це прості українці, які стали волонтерами і цілодобово працюють задля допомоги нашій армії та жертвам російських окупантів.

Сучасні українські герої – це прості українці, які продовжують працювати в українських містах та селах задля підтримки економіки.

Ми впевнено можемо сказати, що українці – нація Героїв. Це довели Герої минулого, це зараз доводять Герої сучасності. Тому, не забуваючи про величні подвиги усіх попередніх поколінь захисників України, ми схиляємо голови насамперед перед мужністю і звитягою тих наших воїнів-захисників, які нині стоять на рубежах, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність держави.

Слава кожному й кожній, хто зараз стоїть на захисті рідної землі!

Світла пам’ять усім, хто віддав своє життя за Україну!

Герої пишуть нашу історію!

Слава Україні! Слава її Героям!

 

З повагою,

Ржищівський міський голова

Крістіна ЧОРНЕНЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора