Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Стартував набір на другу хвилю програми підтримки та розвитку підприємництва ветеранів та членів їхніх родин «Мрії без меж»

Дата: 07.06.2024 14:45
Кількість переглядів: 63

Фото без описуГО «Центр підтримки та захисту ветеранів, осіб з інвалідністю та внутрішньо переміщених осіб» оголошує набір учасників на другу хвилю безоплатної освітньої Програми підтримки та розвитку підприємництва ветеранів та членів їхніх родин «Мрії без меж». Проєкт має на меті згуртувати та розкрити підприємницький потенціал ветеранів, створивши належні умови для підвищення конкурентоспроможності та популяризації ветеранського бізнесу на внутрішньому та зовнішніх ринках.

 

Про програму

Програма створена для ветеранів та ветеранок, які хочуть зробити перші кроки у започаткуванні власної справи або мають намір вдосконалити свою кар’єру чи змінити місце роботи. Менторська програма працюватиме у двох напрямках: сприяння особистісному та кар’єрному розвитку учасників.

Під час тренінгів, які відбудуться з 14 по 17 червня 2024 року в місті Києві, учасники отримають можливість здобути знання та навички, які допоможуть створити та розвинути власну справу в Україні, досягти фінансової незалежності, прокачати навички пітчингу та стати ефективними лідерами у часи невизначеності.

Серед тем програми, зокрема:

  • бізнес-маркетинг;
  • брендинг;
  • впровадження інновацій.

 

За підсумками навчання відбудеться публічна презентація проєктів в Києві, під час якої потенційні спонсори та грантодавці зможуть ознайомитися із запропонованими бізнес-проєктами. Також організаторами буде створено окремий альбом проєктів для бізнес-структур та іноземних партнерів з метою залучення інвестицій. 

 

Для кого?

Участь у програмі можуть взяти:

  • ветерани/ветеранки війни, які втратили працездатність внаслідок поранення, контузії або каліцтва, отриманих на фронті;
  • ветерани/ветеранки українсько-російської війни, які мають інвалідність;
  • члени їхніх родин.

 

Окрім того, учасники повинні відповідати таким критеріям:

  • бути громадянами України;
  • мати бізнес-ідею;
  • мати намір працювати зі своєю кар’єрою або прагнути змінити місце роботи;
  • мати високий рівень мотивації та бажання творити зміни для себе та країни. 

 

Як взяти участь?

Для участі в програмі потрібно заповнити аплікаційну форму. Дедлайн подання — 2 червня 2024 року. 

На період проведення заходу організатори покривають всі витрати, пов’язані із проживанням та харчуванням учасників. Оплата проїзду здійснюється власним коштом учасників. 

Ознайомитись з подробицями програми можна за посиланням. За отриманням додаткової інформації — звертатися за номером телефону +38(099)122 04 26 (Валентина Телеуця, комунікаційний менеджер).

Довідково: 

  • Проєкт втілюється у життя за підтримки Український ветеранський фонд та ІСАР Єднання у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у партнерстві з ВМГО «Соціальний вектор», Державна агенція промоції культури України та Громадська організація «Український центр розвитку культур «Єднання».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора