Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 10.06.2024

Дата: 10.06.2024 14:10
Кількість переглядів: 60

Фото без опису10 червня міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну з керівниками структурних підрозділів міськвиконкому, комунальних закладів та старостами. Під час апаратної наради обговорено низку актуальних питань:

НАДЗВИЧАЙНІ СИТУАЦІЇ: На нараді говорили про ситуації надзвичайного характеру, які сталися напередодні (підтоплення садиб на вулиці Солов’їній та аварійне відключення електроенергії внаслідок негоди) та шляхи їх вирішення.

АРХІВНА СПРАВА: Протягом кількох тижнів працівниками загального відділу, організаційної та кадрової роботи та архівного відділу проводилася перевірка наявності погосподарських книг та книг нотаріальних дій, що зберігаються у старостинських округах Ржищівської територіальної громади із 40-50 років минулого століття до наших днів, зроблено їх описи, які будуть надані до державного архіву Київської області. Окрім того проведено перевірку стану організації та ведення діловодства у старостатах.

СТРАТЕГІЧНА СЕСІЯ: 6 червня у молодіжному просторі відбулася Друга стратегічна сесія в рамках розробки Плану раннього відновлення Ржищівської громади на 2024-2027 роки в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях». Під час заходу презентували напрацьовані напрямки та конкретні пропозиції щодо вирішення тих проблемних питань, які визначили на попередній зустрічі. Учасники шляхом голосування обрали кілька цікавих проєктів та долучилися безпосередньо до їх розробки.

ЗЕМЕЛЬНІ ТОРГИ: 3 та 4 червня відбулось чотири аукціони з продажу права оренди земельних ділянок, що розташовані на території Ржищівської міської териоріальної громади загальною площею 64,4085 га. З них: 3 ділянки в межах м. Ржищів і одна на території Балико-Щучинського старостинського округу. На даний час підписані протоколи по земельним торгам, готуються на підпис договори оренди землі.

БЛАГОУСТРІЙ: Наразі комунальники громади працюють над усуненням наслідків негоди.

По завершенню апаратної наради надано доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора