Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ХРИСТИНИ ЧОРНЕНЬКОЇ З ДНЕМ МІСТА

Дата: 23.06.2024 07:47
Кількість переглядів: 91

Дорогі ржищівчани!

Щиро вітаю вас з одним із важливих свят року — Днем міста!

Фото без опису873 роки місто живе, працює та розвивається! Сотні літ… З тих пір багато чого змінилося, окрім непоборного духу працелюбного народу, який береже минуле та закладає фундамент майбутнього!

На жаль, третій рік поспіль святкових заходів, до яких ми звикли, не планується, зі зрозумілих причин – в Україні війна. Вона горем і болем увійшла в кожну українську домівку, спричинила незліченні жертви, руїни та спустошення…Не оминула, на жаль, вона і наше місто. Але я безмежно захоплююсь вами, ржищівчани, за стійкість, силу духа та небайдужість. Підтримуючи один одного в тяжкі часи, ви довели, що ми – одна велика родина, і чужої біди не буває.

Не зважаючи ні на що, ви робите все, щоб рідне місто ставало більш захищеним та готовим до надзвичайних викликів сьогодення: створено пункти незламності, укриття, всі заклади забезпечені альтернативними джерелами електропостачання, поповнюються новою сучасною технікою комунальні підприємства. Всі наші установи продовжують свою роботу - навчаються діти, проводяться мистецькі заходи, залучаються нові лікарі. Незабаром у Ржищеві відкриється новий сучасний літературний простір. Місто приймає внутрішньо переміщених осіб, допомагає Збройним Силам України!

Тож сьогодні я хочу подякувати всім, хто залишився у Ржищеві. Кожному і кожній. Хто своєю щоденною працею робить його кращим. У єдності. Заради спільної мети. Допомагаючи один одному. Вболіваючи за своє місто. За свою землю. Заради Перемоги!

Низький уклін, шана та повага нашим землякам, які захищають наше місто і всю Україну на фронті. Вічна пам’ять та слава полеглим героям.

І як не було б нам важко - тримаймо стрій, віримо у Збройні Сили України і просимо для всіх нас захисту у Святої Трійці – покровителів Ржищева.

Нехай наше місто процвітає, росте і розвивається, нехай щирі та працелюбні люди завжди живуть у злагоді й добробуті, прикрашаючи поважне за віком, але молоде душею місто, що гостинно відкриває двері перед добрими людьми!

Зичу всім доброго здоров’я, родинного благополуччя та мирного неба!

Слава Ржищеву! Слава Україні!

З повагою,

Христина ЧОРНЕНЬКА

Ржищівський міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора