Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ 28-Ї РІЧНИЦІ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 30.06.2024 13:28
Кількість переглядів: 67

Фото без описуЗ нагоди відзначення 28 -ї річниці Конституції України на майдані біля Ржищівського міського будинку культури 28 червня 2024 року відбувся урочистий захід, в якому взяли участь керівництво міста, керівники установ та організацій, старости сіл громади, молодь та громадськість.

Урочисту церемонію розпочав вітальню композицією Народний ансамбль танцю "Дивосвіт", учасники якого урочисто на площу винесли Державні символи України: Конституцію, Прапор та Тризуб.

Голова Ржищівської міської територіальної громади Христина ЧОРНЕНЬКА привітала всіх присутніх із державним святом та з нагоди 28-ї річниці Конституції України вручила:

  • ПОЧЕСНУ ГРАМОТУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ Ірині ВАСИЛЕНКО - завідувачу Уляницьким сільським клубом.
  • ПОДЯКУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ очільник громади вручила Людмилі ФЕДОРЧЕНКО, голові волонтерського осередку «Вогник добра» с.Яблунівка.

За патріотизм, небайдужість та ініціативність, високу громадську свідомість, вагомий внесок у розвиток волонтерського руху на території Ржищівської громади, організацію та активну участь у забезпеченні потреб Збройних Сил України - ПОДЯКИ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ОТРИМАЛИ:

  • Відокремлений підрозділу ГО «СУВІАТО» Ржищівської міської територіальної громади, керівник Наталія КРУЧИНСЬКА;
  • Колектив працівників та здобувачів освіти ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей»;
  • Анна КАЛІНІЧЕНКО, активна учасниця суспільного життя громади та волонтерського руху;
  • Інна КОШЕЛЕНКО, активна учасниця суспільного життя громади та волонтерського руху;
  •  Надія ВЕГЕРА-ПРЕДЧЕНКО, молодший науковий співробітник Великопріцьківського сільського історико-краєзнавчого музею, керівник регіонального літоб’єднання «Зорі Придніпров’я», письменниця;
  • Юлія КОВТУН, директор Піївського ліцею "ЕРУДИТ".

Усі присутні вшанували Хвилиною мовчання світлу пам’ять Героїв – українців, які і надалі боронять нашу незалежність у строю Небесних воїнів разом з іншими ангелами.

Мирне зібрання завершила пісня "Не пробачу" у виконанні Олени ПАСЕКИ.

Делегація від міської ради та усі присутні поклали корзини квітів до головної стели Алеї Пам'яті, до пам'ятника Героям Небесної Сотні, а також до підніжжя пам'ятника Великого Кобзаря Тараса Шевченка.

Кожен з нас, як ніколи, налаштований рішуче вистояти, вибороти і захистити своє право жити на своїй землі, "у сім’ї вольній, новій", у незалежній, європейській державі.

Ми успішно протистоїмо агресору, що зневажає юридичні норми, міжнародне право.

І невпинно наближаємо нашу Перемогу, за якою послідує притягнення до відповідальності держави-терориста.

Адже кількість жертв, горе, сльози і біль українців ми їм не пробачимо ніколи!

СЛАВА УКРАЇНІ!

СЛАВА ГЕРОЯМ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора