Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Запобігання та протидія домашньому насильству, торгівлі людьми та дискримінації за ознакою статі

Торгівля людьми – сучасний прояв рабства

Торгівля людьми не оминула жодну країну світу. На жаль, не стала винятком і Україна. Сучасні форми експлуатації та нові виклики, що їх переживає світ і Україна зокрема, створюють загрозу потрапляння у ситуацію торгівлі людьми практично всіх соціальних груп населення. Низка факторів, а саме: збройний конфлікт на Сході країни, підвищення рівня мобільності населення, поява внутрішньо переміщених осіб та пов’язані з цим трудова міграція населення, економічна нестабільність, зростання рівня безробіття, сприяють, на жаль, поширенню випадків учинення цих злочинів.

22:22:42 13.02.2022

ДОМАШНЄ НАСИЛЬСТВО: ЩО РОБИТИ ТА КУДИ ЗВЕРТАТИСЯ?

Домашнє насильство – дії або бездіяльність фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства, що вчиняються в сім’ї чи в межах місця проживання або між родичами, або між колишнім чи теперішнім подружжям, або між іншими особами, які спільно проживають (проживали) однією сім’єю, але не перебувають (не перебували) у родинних відносинах чи у шлюбі між собою, незалежно від того, чи проживає (проживала) особа, яка вчинила домашнє насильство, у тому самому місці, що й постраждала особа, а також погрози вчинення таких діянь.

22:16:52 13.02.2022

Соціальна реклама про гендерну рівність

Міністерство інформаційної політики України презентувало серію роликів, які закликають українців спиратися на власне бажання, а не на соціальий стререотип під час вибору професії. Серія називається «Твоя професія – твій вибір» і містить п’ять роликів. У них показані чоловіки і жінки різних професій, посад та віку.

22:09:54 13.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора