A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

КОДА інформує

ВІДБУДОВА КИЇВЩИНИ: В БОРИСПОЛІ ТРИВАЄ БУДІВНИЦТВО ПРОТИРАДІАЦІЙНОГО УКРИТТЯ ДЛЯ ЛІЦЕЮ «ПАТРІОТ»

На Київщині триває процес облаштування та будівництва укриттів для захисту цивільного населення та учнів освітніх закладів. Зокрема, в Борисполі на території ліцею «Патріот» будують нову споруду протирадіаційного укриття подвійного призначення, яка розрахована на одночасне перебування 500 осіб. Роботи проводять коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

15:53:39 10.04.2024

РУСЛАН КРАВЧЕНКО: НА КИЇВЩИНІ В РАМКАХ ЄВІДНОВЛЕННЯ НА РЕМОНТ ПОШКОДЖЕНИХ ВНАСЛІДОК ВІЙНИ ОСЕЛЬ ВЖЕ НАРАХОВАНО 1,3 МЛРД ГРИВЕНЬ

На Київщині в рамках єВідновлення на ремонт пошкоджених внаслідок війни осель вже нараховано 1,3 млрд гривень. Комісії ухвалили понад 10,4 тис. позитивних рішень. Про це під час брифінгу повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. 

10:52:34 06.04.2024

ЗВІЛЬНЕННЯ КИЇВЩИНИ: ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСЬКИЙ ОГЛЯНУВ ВІДНОВЛЕННЯ ІРПЕНЯ

Сьогодні Президент України Володимир Зеленський разом з керівником Офісу Президента України Андрієм Єрмаком, заступником керівника Офісу Президента Олексієм Кулебою та начальником Київської ОВА Русланом Кравченком відвідав Ірпінь.

15:51:33 31.03.2024

ВІДБУДОВА КИЇВЩИНИ: У МАКАРОВІ ТРИВАЄ КАПРЕМОНТ ЖИТЛОВОЇ П’ЯТИПОВЕРХІВКИ

У Макарові капітально ремонтують багатоквартирний житловий будинок на 30 квартир. Будівля була пошкоджена навесні 2022 року під час бойових дій на території Київської області. Роботи проводяться коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

10:39:04 29.03.2024

«КОЖНА ЦЕГЛИНА ВАЖЛИВА» — В ІРПЕНІ ВІДБУВСЯ ЗАХІД, ПРИСВЯЧЕНИЙ ДРУГІЙ РІЧНИЦІ ЗВІЛЬНЕННЯ 

В Ірпені відбулась церемонія нагородження з нагоди другої річниці звільнення м. Ірпінь та відбудови громади. Участь у заході взяли Віцепрем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков, народна депутатка України Олена Шуляк, заступниця Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Наталія Козловська, голова Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафа Найєм, представники міжнародних партнерів, благодійних фондів, громади та місцеві мешканці. Київську обласну адміністрацію представляв перший заступник голови КОДА Микола Бойко. 

10:40:17 28.03.2024

РУСЛАН КРАВЧЕНКО: ФОНД ДЕЛЛА ЛОЯ ХАНСЕНА ТА КОДА РОЗПОЧАЛИ РОЗРОБКУ КОНЦЕПЦІЇ СТВОРЕННЯ НА КИЇВЩИНІ СУЧАСНОГО РЕАБІЛІТАЦІЙНОГО ГОСПІТАЛЮ

Фонд американського благодійника Делла Лоя Хансена та Київська обласна державна адміністрація розпочали спільну роботу з розробки концепції створення на Київщині  сучасного реабілітаційного госпіталю для військовослужбовців та цивільних осіб.  

11:00:02 24.03.2024

РУСЛАН КРАВЧЕНКО: КИЇВЩИНА ТА ШТАТ ВАШИНГТОН СТВОРЯТЬ ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМУ ДЛЯ РОЗШИРЕННЯ ЕКОНОМІЧНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА МІЖ РЕГІОНАМИ

Київщина та штат Вашингтон створять онлайн-платформу для розширення економічного співробітництва між регіонами. Це буде бізнес-майданчик, де виробники нашої області та американського штату зможуть оприлюднити всю інформацію про свою продукцію та розширити товарообіг. 

10:59:44 20.03.2024

ЄВІДНОВЛЕННЯ: ДЕРЖАВА ВИПЛАТИЛА 4 МЛРД ГРН НА РЕМОНТ ПОШКОДЖЕНИХ ВНАСЛІДОК ВІЙНИ ДОМІВОК

Понад 43 тисячі українців отримали ці кошти в рамках державної допомоги на ремонти – єВідновлення. Усього звернулись трохи більше 78,5 тисячі людей. Найбільше заяв — з Харківської, Київської, Донецької, Миколаївської та Херсонської областей.

11:02:15 15.03.2024

РУСЛАН КРАВЧЕНКО: КИЇВЩИНА НАРОЩУЄ ТЕМПИ ПРОЦЕСУ ВІДБУДОВИ ТА АНТИКОРУПЦІЙНИЙ КОНТРОЛЬ

На Київщині відновили майже 17 тисяч об’єктів. Із них 15 422 – багатоквартирні та приватні будинки, 199 дитсадків та шкіл, 112 медичних об’єктів. Нині основне завдання – якомога скоріше повернути людей до рідних домівок, відремонтованого та комфортного житла. Про це під час брифінгу заявив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко. 

10:06:13 10.03.2024

КИЇВЩИНА Є ЛІДЕРОМ СЕРЕД РЕГІОНІВ УКРАЇНИ ІЗ ВПРОВАДЖЕННЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИХ ПРОЄКТІВ (ЕСКО)

Київська область стала лідером по Україні за динамікою останнього півріччя з впровадження енергоефективних проєктів. Протягом 6 місяців вже укладено 7 ЕСКО-договорів. Ще 7 ЕСКО-проектів планується реалізувати згодом. Про це повідомив у своєму Facebook перший заступник голови Київської ОДА Микола Бойко.

10:07:08 09.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора