A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

НОВИЙ ЛІКАР! У РЖИЩЕВІ РОЗПОЧИНАЄ ПРИЙОМ ПАЦІЄНТІВ ЛІКАР-ЕНДОКРИНОЛОГ

КНП "Ржищівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" РМР повідомляє мешканців Ржищівської МТГ про те, що з 11 січня 2023 року розпочинає прийом лікар-ендокринолог ГОРБАНЬ Олена Григорівна.

08:41:29 06.01.2023

ЯК ПОЧАТИ ОТРИМУВАТИ «ДОСТУПНІ ЛІКИ» ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ

Для тих, хто потребує медикаментозного лікування, нагадуємо, що в Україні працює програма «Доступні ліки», завдяки якій пацієнти можуть отримувати їх безоплатно або з невеликою доплатою. До програми «Доступні ліки» входять лікарські засоби проти серцево-судинних хвороб, діабету І типу (інсулінозалежний) та ІІ типу, бронхіальної астми, розладів психіки та поведінки, епілепсії, нецукрового діабету, а також препарати для профілактики інфарктів та інсультів.

13:44:21 21.06.2022

МЕДИКИ-ВОЛОНТЕРИ З ЦЕНТРУ ДИТЯЧОЇ КАРДІОЛОГІЇ ТА КАРДІОХІРУРГІЇ ОБСТЕЖИЛИ МАЛЕНЬКИХ ПАЦІЄНТІВ

6 квітня до Ржищівського міського центру первинної медико-санітарної допомоги на волонтерській основі прибули лікарі Центру дитячої кардіології та кардіохірургії, щоб провести прийом та обстеження маленьких пацієнтів Ржищівської громади.

08:57:17 08.04.2022

МЕДИЦИНА: ПРОЦЕДУРА ОТРИМАННЯ ЛІКІВ З ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

КНП "Ржищівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги повідомляє, що медикаменти з отриманої гуманітарної допомоги будуть видаваться пацієнтам після консультації з лікарем та за призначенням. Надішло не все з того, що потребують наші пацієнти, і не в тій кількості. Але сподіваємося, що будуть і наступні надходження.

09:14:57 16.03.2022

ЗАХИСТІТЬ ДИТИНУ ВІД НЕВИЛІКОВНОГО ПАРАЛІЧУ, СПРИЧИНЕНОГО ПОЛІОМІЄЛІТОМ!

Якщо у вашої дитини пропущене чи немає щеплення інактивованою поліомієлітною вакциною (ІПВ), будь ласка, негайно зверніться до педіатра чи сімейного лікаря! Невакцинованим або не повністю вакцинованим дітям загрожує невиліковний параліч.

21:44:38 09.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора