A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

РЖИЩІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ПМСД ІНФОРМУЄ

З метою підвищення якості надання дерматовенерологічної допомоги дорослому, дитячому та маломобільним групам населення Ржищівської міської територіальної громади лікарями -дерматовенерологами КНП КОР «Київський обласний шкірно-венерологічний диспансер» та сімейними лікарями КНП «Ржищівського міського центру первинної медико-санітарної допомоги» РМР 23.12.2021 буде проведено спільний лікувально-профілактичний захід на базі КНП «Ржищівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»РМР.

16:51:17 08.12.2021

БЕЗОПЛАТНІ ЛІКИ ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ІЗ НЕЦУКРОВИМ ДІАБЕТОМ: РОЗ’ЯСНЕННЯ НСЗУ ВІД 25.09.2021

З 1 жовтня НСЗУ розширює програму відшкодування лікарських засобів за програмою “Доступні ліки”. Зокрема, новим окремим напрямом - ліки для пацієнтів із нецукровим діабетом. Це Десмопресин у вигляді таблеток та спрею. Побачити, які саме торгівельні назви включені до програми можна буде після затвердження нового Реєстру лікарських засобів, які підлягають реімбурсації за Програмою державних гарантій медичного обслуговування населення. Новий Реєстр набере чинності 1 жовтня.

15:01:16 30.09.2021

ЗА ПРОГРАМОЮ "ДОСТУПНІ ЛІКИ" БЕЗОПЛАТНИЙ ІНСУЛІН МОЖНА ОТРИМАТИ ЛИШЕ ЗА ЕЛЕКТРОННИМ РЕЦЕПТОМ!

НСЗУ почала адмініструвати програму забезпечення інсулінами з 1 липня. Це означає, що пацієнти з цукровим діабетом можуть безоплатно або з доплатою отримати препарати інсуліну у будь-якій аптеці, яка працює за договором з НСЗУ. А Національна служба здоров’я відшкодує цим аптекам вартість препаратів.

13:30:47 14.09.2021

РЖИЩІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ПМСД ЗАПРОШУЄ НА ВАКЦИНАЦІЮ

Вакцинація — найефективніший спосіб захиститися від COVID-19. Якщо ви ще не зробили щеплення, то запрошуємо вас до пункту вакцинації КНП Ржищівський ЦПМСД. У Ржищіві він діє на постійній основі, за адресою вул. Соборна, 40.

08:58:51 15.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора