Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Державна служба надзвичайних ситуацій інформує

Основні правила безпеки при користуванні електронагрівальними приладами

Експлуатуючи нагрівальні прилади, слід пам’ятати про те, що вони можуть стати причиною пожежі. Щоб запобігти небезпечних перегрівань, не можна встановлювати електрокаміни ближче 0,5 м від стін та меблів. Крім того при роботі і зберіганні електрокаміна на його поверхні накопичується пил, який може спалахнути. Необхідно протирати камін від пилу м’якою ганчіркою.

08:10:42 13.09.2021

Державна служба надзвичайних ситуацій інформує

На виконання Плану основних заходів цивільного захисту на 2021 рік затвердженого Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2020 року № 1956-р, та з метою недопущення матеріальних втрат зернових і грубих кормів через пожежі та інші надзвичайні ситуації в місцях збирання, зберігання та переробки врожаю інспекторським складом Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області проведено інформаційно-роз'яснювальна робота з працівниками сільськогосподарського підприємства.

08:22:55 06.08.2021

Обухівське РУ ГУ ДСНС України у Київській області нагадує правила пожежної безпеки

Пожежна безпека в магазині Всі власники магазинів, хоча б раз стикалися з працівниками ДСНС які перевіряють пожежну безпеку того чи іншого об’єкту. А ось пройти перевірку без штрафів вдавалося одиницям. Що ж повинно бути в магазині і яких умов потрібно дотримуватися, аби забезпечити збереження бізнесу і здоров'я людей, читайте в статті.

09:52:09 05.08.2021

Комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання с. Великі Пріцьки

03 серпня рятувальники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання с. Великі Пріцьки , Обухівського районну, Ржищівської міської територіальної громади з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі.

09:50:09 05.08.2021

Профілактичні рейди водними обєктами Кагарлицької, Ржищівської ТГ

24 та 25 липня працівники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели профілактичні рейди на водних об’єктах Ржищівської та Кагарлицької ТГ з метою навчання населення правилам поведінки під час відпочинку біля водойм.

09:08:41 26.07.2021

Комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання с. Балико-Щучинка,

21 липня рятувальники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання с. Балико-Щучинка, Обухівського районну, Ржищівської міської територіальної громади з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі.

13:09:46 21.07.2021

Рятувальники Кагарлицького РС ГУ ДСНС України у Київській області провели спеціальне об’єктове тренування на території ДП «Ржищівський лісгосп»

24 травня 2021 року  відповідно план-графіку проведення спеціальних об’єктових навчань та тренувань з питань цивільного захисту, рятувальники Кагарлицького РС ГУ ДСНС України у Київській області, провели спеціальне об’єктове тренування на території ДП «Ржищівський лісгосп» розташованого за адресою: Київська обл., м. Ржищів, вул. Шевченка, 91.

09:10:01 26.05.2021

Фахівцями служби цивільного захисту було здійснено обстеження захисної споруди цивільного захисту ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей».

24 лютого фахівцями служби цивільного захисту спільно з начальником відділу з питань діяльності правоохоронних органів оборонної та мобілізаційної роботи і цивільного захисту виконавчого комітету Ржищівської міської ради та інженером з охорони праці ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей» було здійснено обстеження захисної споруди цивільного захисту ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей».

09:08:37 26.05.2021

Ррятувальники Кагарлицького РС ГУ ДСНС України у Київській області, провели спеціальне об’єктове тренування на території ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей»

24 травня 2021 року  відповідно план-графіку проведення спеціальних об’єктових навчань та тренувань з питань цивільного захисту, рятувальники Кагарлицького РС ГУ ДСНС України у Київській області, провели спеціальне об’єктове тренування на території ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей», розташованого за адресою: Київська обл., м. Ржищів, вул. Соборна 110.   Темою проведення даного об’єктового тренування було: «Дії персоналу працівників ліцею при евакуації людей з приміщень та гасіння умовної пожежі». Перед початком тренувань, проводився протипожежний інструктаж персоналу, були нагадані правила користування первинними засобами пожежогасіння.

09:05:51 26.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора