A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Інформація

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо затвердження Перспективного плану модернізації мережі закладів загальної середньої освіти Ржищівської  міської  територіальної громади Київської  області на 2021-2024 роки

1. Найменування організатора громадського обговорення -  Ржищівська міська рада Київської області та відділ освіти виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області.

13:25:28 15.06.2021

ПЕРШІ ЗДОБУТКИ РЖИЩІВСЬКОЇ ОСВІТЯНСЬКОЇ РОДИНИ В КОНКУРСІ ГРАНТІВ З ПОДОЛАННЯ ЦИФРОВОЇ ОСВІТНЬОЇ НЕРІВНОСТІ В УКРАЇНІ «ІННОВАЦІЙНИЙ ПРОРИВ»

Асоціація міст України висловлює щиру подяку за активну участь у всеукраїнському проєкті з подолання цифрової освітньої нерівності в Україні «Інноваційний прорив» фахівцям відділу освіти та педагогічним працівникам Ржищівської громади, які взяли активну участь у впровадженні сучасних електронних освітніх ресурсів у навчальний процес Нової Української Школи.

13:04:22 02.06.2021

РЖИЩІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ «ЛІДЕР» ОТРИМАВ ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС

Ржищівський ліцей «ЛІДЕР» отримав шкільний автобус "Еталон" для перевезення учнів: новенький, красивий, комфортний, безпечний, пахне свіжою фарбою, має ремені безпеки для кожного учня і кнопки викликів до водія.

14:32:30 29.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора