A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ОНЛАЙН ОПИТУВАННІ

За спільної ініціативи МОЗ із Проектом USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» з метою підготовки впровадження електронних сервісів в системі охорони здоров'я проводиться всеукраїнське соціологічне онлайн опитування громадян щодо електронного кабінету пацієнта.

15:19 14.09.2023

Увага! Імунізація диких тварин!

Враховуючи складну епізоотичну ситуацію щодо сказу тварин в області, повідомляємо, що протягом вересня - жовтня 2023 року на території Київської області в т.ч. на території Кагарлицької територіальної та Ржищівської об’єднаної територіальної громад по польових, лісових угіддях, чагарниках, буде проводитись пероральна вакцинація диких м’ясоїдних тварин проти сказу, методом розкладання приманок з вакциною у вигляді брикетів. В разі виявлення брикетів з вакциною не розбивати, не топтати, не порушувати їх цілісність.

15:18 14.09.2023

Ржищівська міська рада Київської області повідомляє про затвердження ДДП «Детальний план території по вулиці Джерельна в селі Уляники

Ржищівська міська рада Київської області повідомляє про затвердження ДДП «Детальний план території  по вулиці Джерельна в селі Уляники, Обухівського району, Київської області щодо зміни цільового призначення з будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на будівництво та обслуговування будівель торгівлі (в межах категорії: землі житлової та громадської забудови)», відповідно до вимог Закону України "Про стратегічну екологічну оцінку".

16:40 13.09.2023

Старт інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен!»

У вересні цього року стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен!», метою якої є допомога внутрішньо переміщеним особам працевлаштуватися та інтегруватися в нових умовах. Інформаційну кампанію проводить Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України за участі Державної служби зайнятості, обласних військових адміністрацій, громадських та міжнародних організацій, роботодавців та ЗМІ.

15:07 13.09.2023

Стартує новий набір в проєкт "Крила" у Ржищівській громаді

Участь - безкоштовна. Хто може взяти участь у проєкті?  Жінки від 18 років, які мешкають в Ржищівській громаді, непрацевлаштовані або ті, хто має нестійку, сезонну зайнятість, мають бажання розвиватися та готові реалізовувати свої мрії.

09:41 11.09.2023

ПЛАНОВЕ ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ 12.09.2023

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити профілактичні роботи у межах Ржищівської міської територіальної громади.

09:39 11.09.2023

СПОРТИВНІ ЗДОБУТКИ

Упродовж 5 - 7 вересня в місті Бровари проходив чемпіонат Київської області з боксу серед юніорів та юніорок 2008-2009 р.н. Продемонструвавши відмінну фізичну форму та високий рівень підготовки, вихованець боксерського клубу "Ржищів" БОЙКО Сергій виборов перше місце у ваговій категорії 44 кг та став чемпіоном Київської області (тренер Павло Ляшенко).

09:37 10.09.2023

НАШІ СПОРТСМЕНИ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ

Цього року День фізичної культури і спорту України проходило під гаслом "НЕЗЛАМНІ". Святкові заходи розпочалися ще 7 вересня в Обухівська районна державна адміністрація , де відзначили кращих викладачів фізичного виховання нашої громади. 9 вересня у Ржищеві провели змагання з легкої атлетики. Задля чесного і справедливого визначення переможців всіх учасників було розподіленно на категорії:

09:34 10.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора