A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Новини

Дата: від до Скинути

РЖИЩІВСЬКИЙ ЦНАП ІНФОРМУЄ

РЖИЩІВСЬКИЙ ЦНАП ІНФОРМУЄ

Центр надання адміністративних послуг продовжує надавати адміністративні послуги з оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Принагідно нагадуємо, що кожен громадянин України має можливість оформити закордонний паспорт з народження, а ID-картку - з 14-ти років.

22:05 16.08.2023

ДОВБУШ – ГОЛОВНА КІНОПРЕМ'ЄРА РОКУ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

ДОВБУШ – ГОЛОВНА КІНОПРЕМ'ЄРА РОКУ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

В Україні стартує прем'єра наймасштабнішого українського проєкту пригодницько-історичного екшену «Довбуш». Вона відбудеться вже 24 серпня. Стрічка розповідає про найславетнішого з ватажків опришківського руху, Олексу Довбуша, що прагнув лише одного — вільно жити й любити на своїй землі. Та щоб здійснити бажане, йому довелось зібрати військо й рушити у запеклий бій.

22:03 16.08.2023

ВІДБУДОВА КИЇВЩИНИ: У ГОСТОМЕЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ ВЖЕ ВІДНОВЛЕНО 900 ОБ’ЄКТІВ

ВІДБУДОВА КИЇВЩИНИ: У ГОСТОМЕЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ ВЖЕ ВІДНОВЛЕНО 900 ОБ’ЄКТІВ

3250 об’єктів у Гостомельській громаді були пошкоджені внаслідок російського вторгнення. Серед них – 3 166 житлових будівель. Про це повідомили в Департаменті регіонального розвитку Київської обласної військової адміністрації.

16:09 16.08.2023

Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді

Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді

Національне агентство України з питань державної служби та Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського союзу, з метою створення умов для пошуку, підтримки і розвитку амбітної та вмотивованої молоді, розширення її участі у формуванні інтересу у молодого покоління до державної служби та покращення іміджу державних службовців у суспільстві оголошує Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді, що організовується за підтримки Спілки молодих державних службовців України.          У 2023 році Конкурс проводиться у 6 номінаціях:

11:01 16.08.2023

ПЛАНОВЕ ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ 16-17.08.2023

ПЛАНОВЕ ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ 16-17.08.2023

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити профілактичні роботи у межах Ржищівської міської територіальної громади. У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії 16 серпня 2023 року з 8.30 до 19.30 у таких населених пунктах:

15:28 15.08.2023

ВІДБУЛАСЯ КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ЗАХИСТВУ ПРАВ ДИТИНИ

ВІДБУЛАСЯ КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ЗАХИСТВУ ПРАВ ДИТИНИ

15 серпня відбулося 13 засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядку денному були питання: про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, та затвердження індивідуальних планів дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

13:08 15.08.2023

АПАРАТНА НАРАДА 14.08.2023

АПАРАТНА НАРАДА 14.08.2023

14 серпня міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну нараду із старостами, а також із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів. Пам’ять про земляків, які захищали суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, які віддали за це найдорожче - своє життя, вшанували хвилиною мовчання. Під час наради керівники прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні, виокремили проблемні питання у відповідних галузях й шляхи їх вирішення та визначили пріоритети на поточний тиждень. З головного:

09:52 15.08.2023

Київська обласна військова адміністрація інформує: дайджест основних подій тижн

Київська обласна військова адміністрація інформує: дайджест основних подій тижн

Перпективи російської агресії Російська загроза білорусі Ситуація на ЗАЕС Рік кримської «бавовни» Ситуація на фронті Питання продовження зернової ініціативи Головні новини тижня Корисна інформація для розповсюдження серед населення Новини Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України Перспективи російської агресії В коментарі виданню The New York Times речник Кремля Пєсков заявив, що РФ прагне контролювати території, “які вписали в російську конституцію” Росія - авторитарна диктатура, а її конституція та інші правові акти - давно дискредитовані путінським режимом. Росіяни можуть вписувати в свою конституцію будь-які території (навіть Місяць), але це не є легітимним виправданням для розв’язання агресивних війн. Москва постійно бреше про свої наміри. Ще у 2008 році Путін запевняв, що не збирається захоплювати український Крим, а на початку 2022-го - що повномасштабне вторгнення в Україну не має загарбницьких цілей. Залишити Росії бодай клаптик української території - це квиток на продовження війни, щойно РФ буде фізично на це здатна. Лише відновлення міжнародно визнаних кордонів України є справедливим рішенням, яке може бути покладене в основу довготривалого миру.  

09:06 14.08.2023

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ МОЛОДІ!

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ МОЛОДІ!

Вітаю молоде покоління нашої громади з Міжнародним днем молоді! Молодь завжди є окрасою, надією і рушійною силою суспільства. Центр нашої громади - Ржищів — молодіжне та студентське містечко, де зараз відчувається потужний молодіжний рух, перш за все, завдяки активній роботі нашої Молодіжної ради та тих небайдужих молодих людей, які прагнуть розвиватися і жити на повну. Тож я дякую нашій молоді за активну громадянську позицію, яка робить наше місто патріотичним та «живим». Чимало заходів, які відбуваються у Ржищівській громаді, проходять завдяки вашій праці та наполегливості.

12:41 12.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора